Delphindoorski

Een indoor ski- en snowboard centrum in Oostenrijkse sfeer met 2 rolbanen van 5 bij 9 meter.

Perfecte techniek

Indoor-skiën en -snowboarden op de rolbaan is dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport en is door de Consumentenbond als beste leermethode beoordeeld. Het is geschikt voor beginners maar ook voor de gevorderde die aan techniek en conditie wil werken.

Met een betere voorbereiding op de wintersport bestaat er minder kans op blessures in de echte sneeuw, dus zorg dat je goed getraind de sneeuw in gaat. De bewuste 3de dag, waar de meeste mensen spierpijn hebben en extra vermoeid raken, blijft bestaan maar met een indoor training voorafgaand op de wintersport gaat het een stuk makkelijker! En waar doe je dat in Nederland beter dan op een indoor skibaan?

Beginners en (ver)gevorderden

Doordat de hellingshoek en de snelheid van de indoor rolbanen instelbaar zijn, is het skiën en snowboarden op de banen geschikt voor zowel beginners als (ver)gevorderden. De lessen duren een uur en je hebt les met twee of drie mensen tegelijk van een gediplomeerd instructeur. Vanwege de intensiteit wordt er om de 10 minuten gewisseld dus je hebt 3 x 10 minuten les.

De instructeur staat voor of naast je en geeft direct en duidelijke aanwijzingen.
In de grote spiegels die voor de baan staan kun je de eigen beweging volgen en dus zelf zien wat je doet.

Bedrijfs- en Kinderfeestjes

Wij kunnen diverse arrangementen voor je samenstellen, voor kleine en grotere groepen (max. 50 personen), voor scholen, buitenschoolse activiteit, sportverenigingen, bedrijven maar ook bijvoorbeeld familie uitjes, team uitjes of vrijgezellenfeesten.
Ook voor kinderfeestjes ben je bij ons op het goede adres.

Voor grotere groepen kunnen wij een wisselprogramma maken. Zo kun je denken aan een combinatie van skiën, snowboarden, klimmen, hamer-slaan en teambuilding spelletjes. Van koffie met apfelstrudel tot een uitgebreid buffet. Wij denken graag met je mee en maken offertes op maat, want onze ervaring is dat ieder feest of uitje anders is.

 

De voordelen van een indoor skibaan zijn o.a. natuurlijk dat je nooit slecht weer hebt en zelfs in de zomer kunt skiën. De afdaling is eindeloos, waardoor je een hoog lesrendement hebt en is daardoor de ideale manier om je conditie te verbeteren. Zorg dat jij klaar bent voor de wintersport!

Contact opnemen met Delphindoorski?

Inez & Cas

Kerkdennen 32

3851 BB  Ermelo

0341 493014

delphindoorski.nl

facebook.com/delphindoorski

instagram.com/delphindoorski