DIRECTION subsidieadviseurs

Op zoek naar een doortastende subsidieadviseur die budget creëert voor jouw zakelijke investeringen? DIRECTION opereert al sinds 1993 als landelijk subsidieadviesbureau voor ondernemers. Vanuit ons kantoor in Ermelo bedienen wij een zeer brede en gemêleerde klantenkring: van zzp-ers tot (al dan niet beursgenoteerde) multinationals uit diverse (top)sectoren en van vliegtuigbouwers tot ontwikkelaars van biologische gewasbestrijding.

Wat DIRECTION voor jou kan doen

DIRECTION scant jouw hele bedrijf om daarna de vertaalslag naar concrete subsidiemogelijkheden te maken. Vervolgens begeleiden wij  jou bij het volledige subsidietraject: van de subsidieaanvraag tot en met het indienen van de zogenaamde einddeclaratie. Ook adviseren we je bij het opzetten van een projectadministratie. Terwijl wij voor jou aan de slag gaan, kun jij je richten op waar jij goed in bent.

Laat geen subsidie liggen!

Zou je jouw R&D-budget willen vergroten zonder dat het jou geld kost? Of houd jij je bezig met energieonderzoek en -innovatie? Investeer je misschien wel in nieuwe milieuvriendelijke technieken en/of bedrijfsmiddelen die de duurzame energietransitie ondersteunen? Heb je een ander mooi idee op het gebied van duurzaamheid of innovatie? Wij adviseren over de mogelijkheden voor gunstige fiscale regelingen, subsidies en/of andere financieringsbronnen. Daarnaast begeleiden we je graag tijdens het aanvraagproces en kunnen we je ondersteunen bij het opzetten van een subsidieadministratie.

 

Een aantal innovatie- en duurzaamheidssubsidies waar wij veel ervaring mee hebben, zijn de WBSO, MIA\Vamil, EIA, MIT en SDE++.
Daarnaast adviseren en begeleiden wij ook bij een aantal scholingssubsidies, zoals de populaire SLIM-regeling.

Contact opnemen met DIRECTION?

Zullen we het eens hebben over subsidies?
Onze subsidieadviseurs weten precies wanneer jouw project in aanmerking komt voor een subsidie en welke spelregels daaraan verbonden zijn.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze gespecialiseerde adviseurs.
Bel ons op 0341-560907 of e-mail naar info@direction.nl