Hokra

HOKRA Fullservice -bureau voor promotionele communicatie is een hele mondvol. Maar dat is wel wat we zijn omdat we veel kunnen betekenen voor jouw merk, product of bedrijf.

Merkactivatie door Hokra

Met de juiste strategieën en effectieve concepten de aandacht trekken van jouw doelgroep om deze aan je te binden. Merkactivatie noemen wij dat. Uiteraard met inzet van de juiste middelen.
Promotionele artikelen is één van die communicatiemiddelen die wij daar graag voor gebruiken omdat onze visie is dat dit een perfecte en effectieve wijze is om de boodschap nog duidelijker over te brengen en jouw merk werkelijk te laten beleven.

Onze marketing services zorgen er ook nog eens voor dat alles goed geregeld en uitgevoerd wordt tot en met opslag en distributie. En…. we bieden geautomatiseerde systemen voor o.a. refund-en cashbackactiviteiten, spaar -en loyaltyprogramma’s, promotionele artikelen programma’s, marcommiddelen programma, (e)- mailing, responseverwerking.
Maar natuurlijk zetten we ons ook  graag in voor een passend relatie-, kerst- of nieuwjaarsgeschenk

Dat ben ik dus,

Tyno Koelewijn, sinds begin 2020 actief als franchisenemer bij HOKRA.
Na vele jaren bij diverse werkgevers te hebben geholpen om mooie projecten te realiseren voor nationale en internationale merken bied ik nu mijn ervaring en expertise aan voor jouw merk, product of bedrijf. Als zelfstandige maar in co-creatie en met ondersteuning van de experts en creatievelingen van HOKRA, een heel team dus.

Kijk gewoon eens op www.hokra.nl en ervaar zelf voor wie en met welke concepten we al succesvol zijn. Of bel/ mail me, ik maak graag een vrijblijvende (online) afspraak. 06 53388786/ tkoelewijn@hokra.nl