Meeuwisse Travel

Meeuwisse Travel is een reisbureau vanuit huis in Harderwijk van Henk en Carla Meeuwisse. Carla doet vooral alles wat met reizen te maken heeft en Henk zorgt achter de schermen dat de promotie en website op orde is.
Zeker in deze corona tijd, ook voor reizen dichtbij.

Een wereld aan reizen vanuit huis

Al meer dan 4 jaar heb ik mijn reisbureau vanuit huis in Harderwijk. Ik verzorg reizen naar alle uithoeken van de wereld voor mijn klanten. Natuurlijk kun je tegenwoordig heel veel zelf via internet regelen, maar door de reizen door mij te laten verzorgen, help ik je ook mee om na te denken over wat er voor een bepaalde reis aan voorbereiding nodig is. Behalve dat ik heel veel kennis heb van de mooiste plekken op de wereld, kan ik je ook alles vertellen over visa, verzekeringen en gezondheidsverklaringen.

Dat laatste is natuurlijk in deze corona tijd heel erg belangrijk. Ik hou mij dagelijks op de hoogte van alle regels en wijzigingen die er met betrekking tot reizen gelden en informeer mijn klanten hier dan ook over. Ook als je al op reis bent en ik heb je reis geregeld, en er ontstaat toch een probleem, dan ben ik 24 uur per dag voor je beschikbaar om je te helpen de problemen op te lossen. Dat zal gelukkig in de meeste gevallen niet nodig zijn, want we hebben samen de reis goed voorbereid.

Wat is jouw wens?

Wat voor mij heel belangrijk is, is goed luisteren naar de klant. Meestal maak ik een afspraak met de klant en kom ik bij je thuis of op kantoor, zodat we samen kunnen kijken wat voor een reis het beste past bij jouw wensen.

Ik boek reizen voor stellen, singles of families, maar ook grotere groepen kunnen bij mij terecht. Stel je bedrijf bestaat 25 jaar en je wilt je personeel eens extra trakteren op een leuk weekend Disneyland, Parijs. Ik regel alles voor je. Het vervoer, verblijf, de toegangskaarten en ook een gezamenlijk diner of een speciale feestavond ter plaatse.

Dus nu de wereld weer een beetje opengaat en je wilt weer eens op reis, denk aan Meeuwisse Travel, uit Harderwijk. Dan maken we een afspraak en kom ik bij je langs om al je wensen te bespreken.

Contact opnemen met Meeuwisse Travel?

Carla Meeuwisse
Jan Azn. Leeghwaterstraat 2
3841 KC. Harderwijk
06-55331137