SvB Advies

Sinds maart 2019 is SvB Advies actief en hebben wij al vele midden en klein bedrijf mogen ondersteunen in hun online zichtbaarheid en vindbaarheid.        SvB Advies richt zich op het online zichtbaar en vindbaar zijn tegen minimale kosten.

Ben jij al online zichtbaar en vindbaar?

Website Design

Wij bouwen websites geheel op maat. Met onze ervaring zijn wij alert op de zoekmachines en maken de website dan ook zodanig dat deze hoger geplaatst zal worden in de zoeklijsten. De klant krijgt van ons de gehele controle over de website. De klant kan alles zelf wijzigen of aanpassen wanneer gewenst. Wij bieden de klant aan om het onderhoud van de website bij ons onder te brengen, maar kan dus ook door de klant zelf gedaan worden. Zo geven wij de klant de mogelijkheid zelf de regie te hebben over haar/zijn website.

Social Media

Facebook, Instagram en LinkedIn zijn mooie platforms om producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. Dit kan met betaalde advertenties maar juist ook met niet betaalde content. SvB Advies werkt zoveel mogelijk met niet-betaalde content. De ervaring leert dat wanneer er geregeld content wordt geplaatst dat de olievlek zich vanzelf gaat verspreiden.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf wordt vaak vergeten door grote en kleinere ondernemers terwijl dit een tool is voor gratis adverteren en zichtbaarheid.

Wanneer de Facebook Bedrijfspagina, Google Mijn Bedrijf en je website overeen komen, wordt dit door Google gewaardeerd. En wordt het bedrijf hoger in de zoekresultaten geplaatst.

“Ondernemers en de kracht van het internet”

Het ontwikkelen van zichtbaarheid en vindbaarheid op het net voor onze klanten is elke keer weer een leuke uitdaging. Door onze creativiteit en inlevingsvermogen in de klant komen de mooiste dingen tot leven.

De jarenlange ervaring met verschillende website omgevingen, Social Media en Google Mijn Bedrijf gebruik, maakt dat wij een totaal plaatje kunnen leveren.

De kracht zit hem in het online zichtbaar en vindbaar zijn tegen minimale kosten.

Contact opnemen met Soraya van Beek?

Wil jij meer weten over jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

📧 info@svbadies.nl

☎ 06-25085180

➡ of vul ons contactformulier in