Wilfresh Consultancy

Juiste persoon op de juiste plek

Voor een succesvolle bedrijfsvoering is het ook belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek in de organisatie zit en kan doen waar hij of zij goed in is. Dit geeft plezier en voldoening in het werk. Wilfresh Consultancy staat naast de ondernemer of werknemer met een hulpvraag. Met heldere inzichten en een groot invoelingsvermogen helpt Wilfred om weer overzicht te krijgen, door vanaf de basis naar de organisatie te kijken.

Ontzorgen is belangrijk

Snel groeiende en kleinere ondernemingen hebben vaak geen eigen HR-afdeling. Ontzorgen van de organisatie op HR-gebied is echter een belangrijk onderdeel om het rendement in al zijn facetten te verhogen. Een vast aanspreekpunt voor personeelszaken kan van grote waarde zijn en rust bieden. Op interim basis is het mogelijk dat ik een aantal uren of dagen in de week en een organisatie inzetbaar ben om HR-processen op te zetten en te onderhouden.

Contact opnemen met Wilfresh Consultancy

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben bereikbaar via wilfred@wilfreshconsultancy.nl en mobiel 0625045597