Workflex

Bij Workflex zorgen we voor de beste match tussen mensen en werk. Daar slagen we in dankzij onze persoonlijke en professionele aanpak. We richten ons specifiek op de groen-, food- en schildersbranche en regelen elke bemiddeling tot in de puntjes. Zo geven we werknemer en werkgever een zeker en zorgeloos gevoel. Workflex heeft een groot netwerk van bedrijven en praktijkscholen, werkgevers en werknemers. Bovendien zijn we thuis in de wereld van financiën en subsidies.

Een goed resultaat voor jou is een goed resultaat voor ons

Bij Workflex zijn we gedreven en betrokken, vakkundig en nauwkeurig. Een krachtige combinatie van persoonlijk en professioneel. Wij werken hard en gaan voor het beste resultaat. Voor de klant – en daarom ook voor ons. Want wij krijgen energie van de best mogelijke match vinden tussen werkgever en werknemer.

We blijven graag betrokken bij elke stap in het proces. Wij denken mee, adviseren en organiseren. Tot in de puntjes. Daar zijn we goed in. En dat geeft de werknemer de ruimte om te focussen op wat hij/zij graag doet: werken. Zeker én zorgeloos.

Voordelen:

  • Administratief en financieel perfect geregeld
  • Kennis van de branches food, groen, lichte techniek
  • Persoonlijke aandacht van meedenkers
  • Stabiele, ondersteunende partner
  • Gecertificeerd

Contact opnemen met Workflex?