25 jaar Delicio Catering & Kookstudio

NUNSPEET april 2022

NUNSPEET – Ondernemers Michiel en Esther Waterman vierden op 22 maart dat Delicio Catering & Kookstudio 25 jaar bestaat.

 

Voordat ze met Delicio startten, vormden Esther en Michiel vanaf 1994 drie jaar het management van toenmalig hotel Het Roode Wold aan de Elspeterweg in Nunspeet. Dit namen zij na een hotelcarrière in binnen- en buitenland over van de ouders van Esther.

In 1997 was het tijd om op eigen benen te staan en gingen zij verder als Delicio. Warme gastvrijheid en geweldig eten zijn de pijlers die hun bedrijf 25 jaar later nog steeds dragen.

Delicio is met een team van 12 collega’s actief als kookstudio en partycateringbedrijf voor zakelijke bijeenkomsten en events en voor het vieren van de hoogtepunten in het leven. Daarnaast worden er verse maaltijden bereid voor de eigen labels Michiel’s Maaltijd van de week en Oma Jet & Tante Mina. Deze maaltijdconcepten zijn verkrijgbaar  in diverse supermarkten en worden thuis bezorgd aan senioren op de Noordwest Veluwe.

Na 25 jaar blijft Delicio innoveren, wat blijkt uit de interactieve wandelapp City & Food walk Nunspeet, die ontwikkeld is samen met vijf food detaillisten.

,,We werken graag samen met lokale partijen en zoeken regelmatig verbinding met onze leveranciers om specialistische kennis te delen. We beloven Veluwse kwaliteit en komen afspraken na, het liefst boven verwachting.’’

Op de website van Delicio is een jubileum actie te vinden onder het motto: ‘wie jarig is, trakteert’.

 

www.delicio.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen