Adnew verzorgt een unieke beleving op het water

Ermelo april 2024

Adnew aan boord neemt kleine teams (6-8) mee op hun zeewaardig jacht in een unieke luxe ervaring op het water. Alle dagtochten starten vanuit de thuishaven strand Horst in Ermelo. “De hele dag dompelen we je onder in luxe aan boord van ons jacht. Onze bediening staat tot je beschikking”. Elke vaartocht kan zelf ingedeeld worden met een teamsessie, vergadering, presentatie of een workshop. Je ervaart een unieke beleving die de groei en ontwikkeling van je team versterkt.

ERMELO — Wenda Talen en Miquel Stoffer uit Apeldoorn namen zoals zovelen tijdens de corona-lockdowns hun werkzame bestaan kritisch onder de loep. Het Miquel: “We wilden meer werken vanuit passie, de focus om met minder moeite en meer plezier mensen een fantastische ervaring te geven op het water. Dus het werk anders inrichten, maar ook meer tijd voor de kids.” Wenda startte als ondernemersdochter in de sales binnen verschillende organisaties. “Vanaf 2014 begon ik mij meer en meer te ontwikkelen in coaching en training. In 2021 startte ik Adnew in de kas op: coachen en trainen van teams vanuit onze sfeervolle kas in Apeldoorn. Naast deze interesse groeide ook weer de passie voor varen, op mijn achttiende haalde ik al mijn vaarbewijs.”

Miquel begon op twaalfjarige leeftijd zijn maritieme loopbaan. Van zeevaartschool in Amsterdam en Maritiem college in IJmuiden. Een aantal jaar als kapitein/ operationeel manager aan boord van een kustvaartschip in Ghana tot verschillende leidinggevende functies binnen de internationale maritieme industrie. En toch: op het water is Miquel meer in zijn element dan op het land. En zo zetten ze de volgende stap: de aanschaf van een jacht en de start van Adnew aan boord: een unieke vergaderlocatie op het water. Alles is klaar om in april van wal te steken, inclusief het kersverse lidmaatschap van Stad in Bedrijf.

ARRANGEMENTEN

“De communicatie in een team verbetert onmiddellijk zodra iedereen zich ontspant,” vertelt Wenda. “Ons jacht Adnew is daar heel geschikt voor. Het is een Altena blue water trawler 51, een zeewaardig jacht met comfort. Het is nostalgisch maar ook hip en luxueus. Als je aan boord stapt, laat je even alles achter je.” Het dagprogramma biedt alle vrijheid om te genieten, van de beleving aan boord of van teamsessies tot een gekozen workshop die Wenda en Miquel organiseren. Een workshop ‘Nieuwe inzichten op koers’ of een vrije coachsessie behoren tot de mogelijkheden, net als een workshop knopen leggen.

 

Na het onthaal van de gasten om 9.00 uur en het welkomstwoord vaart de Adnew af. Tussendoor vindt de uitgebreide lunch plaats, in de salon of buiten op het dek. In de haven van de gekozen bestemming, Harderwijk, Elburg of Spakenburg is tussen de middag de mogelijkheid om een beleveniswandeling te doen. Ook op eigen gelegenheid iets ondernemen is mogelijk. Bij terugkeer in de thuishaven is er een verrassende borrelplank. Rond 17.00 uur gaan de gasten van boord.

Adnew aan boord

Palmbosweg 18    3853 LB Ermelo

https://adnew-aanboord.nl

06 – 27 15 00 15

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen