Blijf optimaal bereikbaar met Bos BTC

PUTTEN juli 2020

PUTTEN – Bellen en gebeld worden zoals op kantoor, maar dan ook thuis? Bos BTC biedt een optimale cloud telefonie oplossing via bereikbaarblijven.nl. Je belt via een webclient of app op de smartphone.

Als meerdere mensen binnen een bedrijf in de toekomst thuis gaan werken, kunnen zij goed bereikbaar blijven zonder grote aanpassing te moeten doen in de call flow. Bos BTC heeft een cloud telefonie oplossing waarbij je inlogt op je laptop of pc op je thuiswerkplek of je hebt de app op je smartphone tot je beschikking. ,,Het voordeel van bellen via onze cloud oplossing is dat je geen telefoontoestel mee naar huis hoeft te nemen. De centrale staat in een private cloud omgeving, alleen voor de organisatie zelf. Dit geeft de mogelijkheid om optimaal bereikbaar te zijn, waar je ook gaat werken’’, stelt verkoper Andries Lichtendonk, aanspreekpunt voor telefonie. ,,Stel: de receptioniste werkt thuis, dan komen alle telefoontjes als eerst bij haar thuis binnen en kan zij doorverbinden naar mij op kantoor. Ik hoef geen moeilijke doorschakelingen te doen. Daar waar je inlogt ben je bereikbaar: thuis, op kantoor, de flexplek of hotelkamer in het buitenland. Dat geeft flexibiliteit.”

 

Bos BTC biedt de dienst aan als abonnement. Het instaptarief is 50 euro per maand. ,,Deze cloud oplossing is niet gebaseerd op prijs per gebruiker per maand, maar op de omvang van je bedrijf in combinatie met gelijktijdige gesprekken. Bij meer dan 8 medewerkers kan je dat al snel een besparing opleveren, ten opzichte van een prijs per gebruiker per maand, want je belt nooit allemaal gelijktijdig. Bij minder gebruikers zijn de kosten vergelijkbaar met een traditioneel cloud systeem.”

 

Hoge Eng West 24 Putten

0341-360555

www.bereikbaarblijven.nl

www.bosbtc.nl

andries@bosbtc.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen