DecemberZegels van Inclusief Groep weer verkrijgbaar

Nunspeet december 2022

In 2017 heeft de Inclusief Groep voor het eerst haar eigen DecemberZegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 7 november 2022 tot en met 9 januari 2023. Met verkooppunten in onder andere Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Wezep, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten, is er altijd wel een verkooppunt bij jou in de buurt op de Noord Veluwe. Deze verkooppunten zijn ook te vinden op de website www.VeluweZegel.nl.

Goedkoper
Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal en verantwoord betrokken. De postbodes van de Inclusief Groep zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Groep moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Groep.

Hoe het begon
Inclusief Groep begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Groep bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Kosten
Een DecemberZegel van Inclusief Groep kost € 0,81 (incl. btw) en zijn per 10 te koop. Voor de zakelijke markt is het dus nog voordeliger. De DecemberZegels zijn te koop bij onze locatiehouders of via www.VeluweZegel.nl. Dé DecemberZegel wordt bezorgd door heel Nederland (ook het Waddengebied).

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen