Efficiënt thuiswerken vanuit centraal startpunt

HARDERWIJK september 2020

HARDERWIJK – Mensen zijn en werken meer thuis in deze tijd. Thuiswerken zorgt voor een grotere behoefte aan goede systemen. Index Software creëert een centraal startpunt voor efficiënt thuiswerken.

 

,,Vaak zie je dat Zoom of Microsoft Teams worden ingezet voor het online vergaderen. Digitaal samenwerken is echter meer dan alleen maar videobellen aan de eettafel”, stelt Rick van de Kamp van index Software.

,,Om je medewerkers optimaal in te zetten, moet je hen als werkgever goed faciliteren met de juiste systemen. Door dit werken op afstand ontstaat behoefte om systemen aan elkaar te koppelen en informatie beschikbaar te stellen op een centrale plek. Hierdoor kunnen medewerkers efficiënt samenwerken.”

Zo ziet Van de Kamp een grotere vraag van bedrijven naar een goed intranet. ,,Hier kun je o.a. centrale mededelingen en memo’s plaatsen, of agenda’s en notulen van vergaderingen teruglezen. Ook is het een plek waar bestanden, takenlijsten en procedures staan beschreven. Daarnaast is het een centraal startpunt voor de medewerkers van waaruit zij hun dagelijks werk gaan organiseren. Dingen die voorheen vanzelfsprekend leken, moeten nu digitaal vastgelegd worden en beschikbaar zijn voor de medewerkers, zodat de bedrijfsvoering optimaal door kan gaan.”

 

Index Software helpt bij het centraliseren van gegevens. ,,Bedrijven werken vaak met verschillende systemen. Wij koppelen deze aan elkaar en creëren een centrale omgeving voor de medewerkers om vanuit te werken: een persoonlijk portal of intranet.”

 

,,Met een vrijblijvende business scan kijken wij met je mee waar binnen jullie organisatie de behoefte ligt en winst valt te behalen door het efficiënt inzetten van thuiswerken. We komen graag in contact.”

 

Index Software

Deventerweg 2A Harderwijk

085-3034341

www.index.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen