Financiële partner voor nu en de toekomst

Harderwijk mei 2022

Na 17 jaar in de stijlvolle kantoorvilla De Weiburg is het voor Schutte Financieel Advies tijd voor een nieuwe stap. Vanaf 2 juni is het kantoor verhuisd naar het Oosteinde 23. Schutte Financieel Advies is hier gevestigd op de tweede etage van het verzamelgebouw.

HARDERWIJK – Het pand aan de Voorste Wei 77 is inmiddels verkocht. De nieuwe locatie aan het Oosteinde is een tussenoplossing. „Dit is voor ons een tijdelijke locatie. We willen naar een eigen ruimte voor de langere termijn, zodat we verder kunnen groeien”, vertellen adviseurs verzekeringen en hypotheken Rik Schutte en Marc Lancee. Zij vormen een team met Jan Schutte (62) en zijn vrouw Joke (59). Rik en Marc treden wat meer op de voorgrond en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Schutte Financieel Advies was lange tijd verbonden aan Makelaarskantoor Stijkel. Voorheen had Stijkel ook een hypotheek- en verzekeringstak. Jan Schutte kwam hier in 1984 in loondienst en werd in 1988 voor de helft eigenaar. Toen werd Stijkel & Schutte Assurantiën een apart bedrijf. In 2009 stapte Henk Stijkel uit het bedrijf en namen Jan en Joke het over. In 2014 is de naam gewijzigd in Schutte Financieel Advies.

Vanaf 2013 participeert Marc Lancee in het bedrijf; in 2017 is zijn aandeel wat groter geworden en is Rik Schutte voor een gelijk deel in de zaak gekomen. De bedoeling is dat de eerste generatie langzaam gaan afbouwen en dat hun opvolgers het in de toekomst samen overnemen. Hierdoor is de continuïteit van het bedrijf gegarandeerd. Marc: „Voor onze klanten is het belangrijk dat zij een partner hebben voor nu en de toekomst. Onze generatie staat klaar voor de langere termijn. Waar veel tussenpersonen worden overgenomen door grote partijen met een landelijk callcenter is onze toegevoegde waarde dat we het persoonlijke contact in stand houden. dat is voor veel klanten met een hypotheek, verzekeringen of pensioen een geruststelling.”

De particuliere en zakelijke klant (zzp, mkb en grootzakelijk) kan bij Schutte Financieel Advies terecht voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Rik: „Bij ons krijg je iemand aan de telefoon die weet wie je bent en waarover het gaat. Service staat bij ons op 1; dat is ons visitekaartje. Je krijgt snel iemand aan de lijn die jouw dossier kent. We geven onafhankelijk advies en bemiddelen voor meer verzekeraars en banken. We doen productvergelijking waar het voordelig kan. We vergelijken niet alleen de prijs – het verschil in premies ziet iedereen – maar adviseren ook de beste dekking en geven uitleg. We zijn een financiële partner die graag meedenkt en zo komen we samen tot de beste keuze.”

Schutte Financieel Advies

Oosteinde 23 Harderwijk

0341-418868

www.schuttefinancieeladvies.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen