Flexibel op weg kent geen ‘nee’

NUNSPEET december 2021

Flexibel op weg biedt vervoersoplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Van een bus of bakwagen voor een verhuizing in het weekend tot een auto voor een nieuwe werknemer. Huren van een auto kan al vanaf een dag, tot shortlease voor meerdere maanden.

 

NUNSPEET – Ronald van Ommen is sinds augustus 2021 het aanspreekpunt voor Flexibel op weg. De 24-jarige Nunspeter geeft de auto’s uit, doet de marketing en de administratie en daarmee verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Flexibel op weg. Collega Dries Morren poetst de auto’s en zorgt dat ze klaar zijn om de weg op te gaan. Eigenaar Hans van Geenen helpt daar waar nodig, ook in de werkplaats en bij de verkoop.

,,Wij leveren personenauto’s tot en met grote bakwagens en alles daar tussen, zoals kleinere busjes en stationwagens. We zien veel mensen die een busje huren omdat ze spullen moeten vervoeren. Ook komen klanten naar ons omdat ze een nieuwe auto hebben besteld. Dat gaat tegenwoordig gepaard met lange levertijden en dan is het voor hen een uitkomst om bij ons tijdelijk een auto te huren’’, vertelt Ronald.

Ook krijgt hij aanvragen van bedrijven die busjes willen huren of omdat ze druk zijn en daardoor nieuw personeel van vervoer willen voorzien. ,,We groeien behoorlijk en hebben op dit moment bijna 40 auto’s staan. Maar de meesten daarvan rijden, want de verhuur is behoorlijk druk.’’

De naam zegt het al; een pluspunt van het verhuurbedrijf is de flexibiliteit. ,,Als klanten bellen met een vraag, zeggen we eigenlijk nooit nee. We bieden altijd een passende oplossing om de klant op weg te helpen. De ene keer belt een particulier die een auto voor één dag nodig heeft. De andere keer zoekt een zakelijke klant een auto voor een half jaar. Het tijdelijk huren vanaf een maand noemen we shortlease. Als klanten een auto langer dan een maand huren, zijn ze vrij om dagelijks op te zeggen. Je zit bij ons niet vast aan langdurige contracten.’’

 

Wanneer een klant een auto wil huren, zorgt Flexibel op weg dat alle afspraken vooraf worden vastgelegd. Ronald: ,,Ik check het rijbewijs en rijd de auto voor. Die lopen we samen zorgvuldig na; met de app op onze tablet kun je elke kant van de auto zien. We zorgen voor een volle tank en hier tekent de klant ook voor. Wij sturen hiervan een kopie per mail. Als er achteraf eventuele schade zichtbaar is, dan is het verschil in beeld. Hierdoor is er geen sprake van miscommunicatie over verschillen na afloop. Gaat de klant een shortlease overeenkomst aan voor meerdere maanden, dan stellen wij een contract op over de afgesproken voorwaarden.”

 

Flexibel op weg

Draaiing 3 Nunspeet

0341-230301

www.flexibelopweg.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen