Flexyz brengt met CaseDriver dé IT-oplossing voor het MKB

Harderwijk mei 2023

HARDERWIJK – Al ruim twintig jaar is Flexyz de maatwerk IT-partner voor het midden- en kleinbedrijf. Met innovatieve IT-oplossingen helpen zij bedrijven zich te onderscheiden in hun branche en hierbij wordt maatwerk geleverd. Software, maar ook de data, de hardware en de integratie in de bestaande systemen, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Maatwerk oplossingen volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de klant. Met al die ervaring en kennis die werd opgedaan bij klanten in verschillende branches werd veelvuldig een terugkerend probleem geconstateerd: de primaire processen zijn goed onder controle, maar de secundaire processen niet altijd. De communicatie en afstemming met collega’s, klanten en externe partijen kosten vaak veel tijd. Het veroorzaakte een hoge werkdruk, kwaliteitsproblemen en daarmee de nodige stress.

Met deze steeds repeterende constatering in combinatie met de ervaring in maatwerk IT-oplossingen zagen ondernemers José Hilgenkamp en Iwan Faber een behoefte in het MKB die nog niet goed werd ingevuld. En zo ontstond uiteindelijk dé SaaS (Software as a Service)-oplossing: CaseDriver. Deze (web)applicatie is gericht op het centraliseren en structureren van de communicatiestromen, werkzaamheden en klantprocessen binnen de organisatie in één handig en overzichtelijk dashboard. José benadrukt: “Groot onderscheid dat CaseDriver maakt is dat het relatief snel en eenvoudig te implementeren is in elke organisatie. Hierdoor kan er in korte tijd een duidelijke efficiencyslag worden gemaakt.”

Iwan vult aan: “CaseDriver helpt om de productiviteit en efficiëntie van een organisatie te verhogen door werkzaamheden en de bijbehorende interne- en externe communicatie centraal te bundelen. Met de mogelijkheid tot koppeling met bestaande CRM-systemen en e-mailservers is er binnen het team of de organisatie voortaan één dashboard van waaruit elk case behandeld en gedocumenteerd kan worden en alle informatie omtrent de case voor eenieder  inzichtelijk is.” Een uitkomst dus voor middelgrote MKB-ondernemingen maar ook voor grotere organisaties met verschillende teams zoals een sales- of klantenservice-afdeling. Zeker als er parttime medewerkers in dienst zijn, vergemakkelijkt dit de overdracht en continuïteit van werkzaamheden. CaseDriver richt zich op effectiviteit door structuur en inzicht aan te brengen in werkzaamheden en communicatiestromen.

Daarnaast draagt CaseDriver bij aan een betere samenwerking tussen verschillende collega’s of teams binnen een organisatie, doordat informatie en communicatie nu centraal beschikbaar zijn. Lopende zaken en werkzaamheden kunnen eenvoudig worden overgedragen aancollega’s met behoud van de context. Ook in het geval van (langdurige) afwezigheid wordt zo effectief voorkomen dat er werkzaamheden blijven liggen of context niet of lastig inzichtelijk is. Door het automatiseren en stroomlijnen van (rand)processen en het verstrekken van informatie op het juiste moment worden fouten voorkomen en wordt er niets meer over het hoofd gezien. CaseDriver draagt bovendien zorg voor tijdige herinneringen bij afspraken en deadlines.

Het implementeren van CaseDriver vergt weinig tijd: desgewenst is het mogelijk om binnen 24 uur op te leveren en te starten. Vanzelfsprekend worden werknemers geïnstrueerd en begeleid bij de start en is er indien nodig ondersteuning. De applicatie is beschikbaar in vier versies, van ‘Starter’ tot ‘Enterprise’ waarbij de laatste op grotere teams is gericht en en er tevens maatwerk mogelijk is, wat het tot de meest uitgebreide versie maakt.. Momenteel wordt CaseDriver regionaal uitgerold, maar op den duur zal dit uitgebreid worden tot nationaal. Momenteel loopt er een actie om CaseDriver twee maanden gratis uit te proberen. Zo kun je zelf de mogelijkheden ervaren.

Bij Kwikfit wordt CaseDriver al enige tijd gebruikt en dit tot grote tevredenheid. Dennis van de Brink (Manager klantenservice) licht toe: “Alle informatie en communicatie over een vraag of klacht van een klant is centraal gebundeld. Bovendien is het erg gemakkelijk om mee te werken. CaseDriver is de fundering waarop je kunt bouwen.”

 

Klinkt dit als de oplossing waar jouw onderneming al zo lang naar op zoek is? Het team van CaseDriver komt graag met je in contact.

casedriver.nl
flexyz.com
casedriver@flexyz.com
088-0353999

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen