Formule1 kalenders ongekend populair

NIJKERK november 2021

Sinds Max Verstappen achter het stuur kroop in het team van Red Bull is Formule1 ongekend populair in Nederland. Het aantal belangstellenden van deze tak van sport is dit seizoen nog meer gegroeid door de overwinningen van de Nederlandse racer. Het feit dat de Dutch Grand Prix sinds 1985 weer terug in Nederland is heeft ook gezorgd voor veel aandacht voor de Formule1. Richard Gerritse van ReclameAPK ziet dat ondernemers ook graag meer willen doen met het racegebeuren en ontwikkelde de Formule1 kalender die op maat aan te passen is. Voor ondernemers liggen hier kansen voor extra publiciteit en Formule1 Kalenders maakt dat aantrekkelijk en eenvoudig. Via de website Formule1kalenders.nl is meer informatie te vinden.

 

Eigen Formule1 bolide

Formule1 Kalender levert posters in verschillende formaten met daarop het complete programma van 2022. Aankomend seizoen zijn er weer 23 wedstrijden te gaan. Ondernemers kunnen hun bedrijf in de spotlights zetten met een op maat gemaakte versie van deze kalenderposter in de eigen huisstijl. Zelfs de Formule1 bolide wordt daarop aangepast. Zo’n poster is een uniek relatiegeschenk, waarmee bedrijven een jaar lang de aandacht hebben van alle raceliefhebbers. En dat worden er na het succesvolle jaar van Max Verstappen steeds meer.

 

Snel schakelen

Het raceseizoen staat voor de deur en daarom geeft Gerritse aan niet te lang te wachten. Het op maat maken en drukken van bedrijfsposters is doorgaans een proces van slechts 2 weken. Er kan dus snel geschakeld worden. Alle informatie  – formaten en tarieven – is te vinden via formule1kalenders.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook via 033 246 2338.

 

Gratis DRS

Wil men nog sneller? Iedereen kan gratis de races van 2021 op een Digitaal Race Schema downloaden en zelf afdrukken. Gebruik hiervoor de promotiecode: FREE-21. De laatste race in 2021 wordt verreden op 12 december.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Richard Gerritse 033 246 2338

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen