Golfen én netwerken bij 40- jarige golfclub Zeewolde

Zeewolde juni 2024

Niet alleen de gemeente Zeewolde viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Ook golfclub Zeewolde mag dit jaar een vierde kruisje achter zijn naam zetten. Dat wordt gevierd met een groot aantal activiteiten voor de leden, de inwoners van Zeewolde én de ondernemers die zich verenigd hebben in de businessclub van de golfclub. Die businessclub groeit. Want de golfsport is nu eenmaal dé sport om te netwerken.

In de afgelopen veertig jaar is golfclub Zeewolde uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ruim 1500 leden. Zij is daarmee een van de grootste van Nederland. De prachtige golfbaan ligt aan de rand van het grootste loofbomenbos van Nederland, het Horsterwold. De in totaal 36(!) holes liggen drie meter onder NAP. Waar eens de Zuiderzee was, ligt nu dus de golfbaan van maar liefst 120 hectare die behoort tot de top vijftig van Nederland.

De 27 holes zijn onderverdeeld in drie lussen van negen holes die te combineren zijn tot 18 holes. Daarnaast is er een negen holes par 3 en 4-baan. Daarmee biedt golfclub Zeewolde zowel de beginnende als gevorderde golfspeler mooie uitdagingen in een schitterende parkachtige omgeving.

Businessclub

Businessclubleden nemen graag hun zakelijke relaties mee naar de baan in Zeewolde. Behalve de mooie baan biedt golfclub Zeewolde de ondernemers een clubhuis met een ruim terras en een uitstekende keuken. De heerlijke lunches en diners die hier geserveerd worden, zorgen voor de juiste ontspannen sfeer voor (zakelijke) gesprekken.

De club kent een zeer actief verenigingsleven met een grote diversiteit aan wedstrijden en evenementen, zeker ook voor ondernemers. Voor de acht wedstrijden die exclusief voor de businessclub-leden worden georganiseerd, mogen zij gasten meenemen. Nieuwe Businessclub leden zijn uiteraard van harte welkom.

Jeugd

Uiteraard is iederéén van harte welkom op golfclub Zeewolde. Voor werkenden, jongvolwassenen, junioren en jeugdleden kent de golfclub aantrekkelijke lidmaatschappen met gereduceerde tarieven. Voor werkenden die alleen in de namiddag en avond in de gelegenheid zijn een balletje te slaan, heeft de golfclub het voordelige twilight-lidmaatschap. Ook voor kinderen en jongeren tot 20 jaar liggen er zeer aantrekkelijke lidmaatschappen met gratis golflessen. Zo maakt golfclub Zeewolde voor iedereen een lidmaatschap zo aantrekkelijk mogelijk.

Als een van de eerste in Nederland nam golfclub Zeewolde vorig jaar op de driving range Toptracer in gebruik. Toptracer meet de lengte en de nauwkeurigheid van afslagen. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om virtueel een balletje te slaan op de beroemdste banen van de wereld, zoals Pine Valley, Augusta en St. Andrews.

 

www.golfclub-zeewolde.nl

Golflaan 1, 3896 LL Zeewolde

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen