Haringparty Putten, donderdag 22 juni

Putten juni 2023

PUTTEN – De Haringparty  komt er weer aan! Op 22 juni is het weer zover voor ondernemend Putten om bij elkaar te komen en de start van het nieuwe haringseizoen te vieren. Het is dan ook een heerlijke gelegenheid om weer even bij te praten of te netwerken met ruim 200 andere ondernemers en relaties. Ook dit jaar is er weer de dienstenveiling onder leiding van veilingmeester Henk Lubbersen, waar het Puttense haringvaatje en nog veel meer mooie, leuke en interessante items worden geveild.

De volledige opbrengst van de veiling gaat ieder jaar naar een mooi doel!

Dit jaar is gekozen voor de Lwengo Kids Foundation, Puttense ondernemers Pieter Streefkerk en Harry Hoorn zijn drijvende krachten achter deze stichting die arme kinderen in Lwengo Uganda helpt om naar school te kunnen laten gaan tot zij dusdanig opgeleid zijn dat zij zelfstandig een inkomen kunnen verwerven.

Entreekaarten voor dit gezellige Netwerk event zijn verkrijgbaar bij de organisatoren, Visgilde Foppen, Moore MTH Accountants en Partycentrum de Huifkar. De kaarten zijn €25,- per stuk inclusief vis! De Haringparty vindt plaats bij Partycentrum de Huifkar aan de Kerkstraat 67 en is van 17:00 – 20:00.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen