Inclusief Groep brengt mensen in bedrijf

NUNSPEET april 2022

Wie wil dat nou niet, échte bedrijvigheid in je stad of dorp. Bedrijvigheid, ondernemerschap, ontwikkeling en innovatie zijn goed voor het welzijn van een stad of dorp. Én dus ook voor de inwoners.

We hebben het dan natuurlijk wel over maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, binnen de kaders van wet- en regelgeving, milieu, duurzaamheid en inclusiviteit.

Ondernemerschap kent echter ook veel uitdagingen. Want diezelfde wet- en regelgeving kan een gevoel van belemmering geven. Duurzaamheid vraagt vaak om extra investeringen. Om nog maar niet te spreken van de krapte op de arbeidsmarkt!

Ondernemerschap en werkgelegenheid gaan hand in hand. Te weinig personeel betekent al snel omzetderving, klanten teleurstellen en minder winst.

Inclusief Groep ondersteunt werkgevers

Vanuit Inclusief Groep ondersteunen wij mensen om mee te kunnen doen op de arbeidsmarkt. Werken is namelijk zoveel meer dan alleen het hebben van salaris. Werk is echt van betekenis, dat is iets waar Inclusief Groep in gelooft. En hoe meer mensen beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt, hoe beter.

Heeft u als ondernemer of werkgever behoefte aan meer personeel? Ligt daar voor uw bedrijf een grote uitdaging? Laten we dan samen bekijken of inclusieve arbeid één van de oplossingen kan zijn. Bijvoorbeeld door iemand in dienst te nemen of iemand in te lenen die net even wat extra begeleiding nodig heeft. En laat u verrassen; we kennen veel voorbeelden van bedrijven die op deze manier een betrokken en enthousiaste collega in dienst hebben. Over de extra financiële ondersteuning en begeleiding kunnen we u adviseren. Meer informatie kunt u ook vinden op onze www.inclusiefgroep.nl/ik-zoek-personeel/

Ook vanuit de politiek wordt het belang van de werkgeversdienstverlening vanuit Inclusief Groep gewaardeerd en gepromoot. Begin dit jaar zijn we samen met wethouders op bezoek geweest (soms online) bij de bedrijvenkringen van Harderwijk, Ermelo en Zeewolde. En dat heeft al tot mooie vervolgafspraken geleid. Inclusief Groep brengt mensen in bedrijf! Dat is ons doel en samen met ondernemers werken we daar graag aan.

Risco Balkenende
Algemeen directeur Inclusief Groep

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen