Juridisch betrokken bij het MKB

Putten juni 2023

BBM Advocaten Putten staat al 17 jaar bekend als een betrokken, laagdrempelig full service advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren op de Veluwe. Met de komst van Annefleur Bastin is het team advocaten voor het ondernemingsrecht uitgebreid en kan het MKB nog beter worden bediend.

PUTTEN – BBM Advocaten Putten is in oktober 2022 verhuisd van de Nijkerkerstraat naar de Hoge Eng West 27A en is nu weer terug op de locatie waar het kantoor in 2006 is begonnen. Mirjam Broersma (49) uit Harderwijk, advocaat familierecht en arbeidsrecht, heeft het kantoor in 2006 samen met onder andere Sander Boeve opgericht. Inmiddels bestaat het team uit zeven advocaten en drie juridisch medewerkers.

Annefleur Bastin (31) uit Harderwijk is per 1 april 2023 in dienst. Zij is als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Shirley van der Marel (25) uit Apeldoorn is sinds augustus 2021 werkzaam bij BBM Advocaten Putten en gespecialiseerd in o.a. arbeidsrecht en incasso’s. Samen met Sander Boeve, die het MKB al jarenlang bediende, is de praktijk nu nog beter op ondernemersvragen ingericht. Annefleur: “Wij helpen de MKB-ondernemers in de regio met allerlei vraagstukken over onder andere contractenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en bedrijfsovernames. Denk daarbij aan het opstellen van individuele arbeidsovereenkomsten, het innen van onbetaalde facturen en het uitonderhandelen van vaststellingsovereenkomsten. Dit zijn relatief kortlopende dossiers.” Mirjam: “Ontslagzaken komen het meest voor. Dat moet op een goede manier voor de werkgever en de werknemer geregeld worden.”

Ook verzorgt BBM Advocaten Putten langere adviestrajecten. Annefleur: “We denken bijvoorbeeld ook mee over aan- en verkoop van een bedrijf. Dit betekent voor een advocatenkantoor het contractueel vastleggen van gemaakte afspraken met betrekking tot een aandelenoverdracht of een activa- en passivatransactie. Een ander voorbeeld is het verlenen van juridische bijstand in een procedure bij de rechtbank over het niet naleven van een concurrentiebeding door een ex-werknemer.”

Ondernemersabonnement

Regelmatig zijn er juridische problemen die snel beoordeeld en opgelost moeten worden. Daarvoor biedt BBM Advocaten Putten het ondernemersabonnement aan. Voor een vaste prijs per jaar ontvangt de ondernemer diverse diensten op het gebied van onder andere arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en incasso’s. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch juridisch advies en een quick scan van opgestelde brieven en overeenkomsten.

Betrokkenheid zit in het DNA van BBM Advocaten Putten. Shirley: “Je kunt makkelijk met ons in contact komen. Wij vinden het belangrijk dat een ondernemer wordt bijgestaan door een kantoor dat zich betrokken voelt bij de onderneming en deze goed kent. Zo kunnen wij de ondernemer van het beste advies voorzien.”

Met welk juridisch probleem of vraag je ook te maken hebt; het team van BBM Advocaten Putten staat voor je klaar.

BBM Advocaten Putten

Hoge Eng West 27A Putten

0341-438010

www.bbm-putten.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen