Keukens voor de zakelijke markt

Nijkerk juni 2023

Makkelijk gemonteerd en desgewenst voorzien van professionele apparatuur. Met Kitchen at Work biedt Gert Huisman een brede range aan keukens voor de zakelijke markt. Van scherpgeprijsde bungalowkeuken tot luxe kantinekeuken tot mobiele keukens op beurzen en events.

NIJKERK – Gert Huisman uit Voorthuizen staat in de regio vooral bekend als het voormalige gezicht van Skippy Rent, het verhuurbedrijf waar hij tot 2019 26 jaar eigenaar van was. Door zijn ervaring in horecakeukens op evenementen, ging hij zich oriënteren op de zakelijke markt. Zo ontstond in februari 2022 zijn nieuwe bedrijf Kitchen at Work. Vanaf oktober levert hij keukens onder dit label. De collecties zijn te zien in de showroom, die dagelijks open is van 8.30-17.00 uur. Aan de Smitspol 12R, goed bereikbaar langs de A28 in Nijkerk, heeft hij een nieuw pand laten bouwen met een industriële uitstraling.

Metalen keukens

Gert en collega Nikki Lether geven graag uitleg over de collecties. Zo is er een brede range aan stalen keukens te zien, van 90 centimeter tot 180 meter breed. Deze metalen keukens worden verkocht onder eigen label vanaf 700-3.500 euro (exclusief BTW) en zijn plug & play inzetbaar. “Ze worden in de fabriek voorgemonteerd en worden kant-en-klaar geleverd. Een loodgieter of installateur hoeft ze alleen maar aan te sluiten op stroom, water en afvoer. Het voordeel is dat ze vochtbestendig zijn en daardoor uitstekend toepasbaar in onder andere de recreatiebranche, maar ook voor tijdelijke bewoning. We hebben inmiddels aan meerdere bungalowparken geleverd. Het is een compacte en complete keuken waar alles in zit: een koelkast, vaatwasser, oven/magnetron en besteklade. Ze zijn hygiënisch, want heel goed schoon te houden, en doordat ze van staal zijn, heel sterk en hufterproof en recyclebaar. Elk onderdeel kan los besteld worden. We zetten in op kwaliteit en duurzaamheid.”

Professionele apparatuur

Kitchen at Work verkoopt daarnaast standaardkeukens voor de zakelijke markt in combinatie met professionele apparatuur. “Doordat vanaf 1 januari 2024 alle plastic en kartonnen bekertjes moeten verdwijnen, gaat bij veel bedrijven afwas ontstaan. We zijn dealer van Miele Professional. Een professionele vaatwasser van dit merk heeft een wastijd van gemiddeld 15 minuten.”

De koeling wordt toegepast in pantrykeukens; een kleine keuken voor een koffiecorner of een inloopkeuken in een kantoorgebouw. In combinatie met koffieapparatuur is dit ook in te bouwen in een grote kantinekeuken. De bedrijfskantinekeuken is uitgerust met een groot scherm om mededelingen of video’s op te tonen.

De standaardkeukens hebben een zakelijke uitstraling en zijn er ook in greeploze uitvoering. „Qua fronten, werkbladen, kleur en handgrepen is er van alles mogelijk.

Projectkeukens

Voor de projectmarkt worden standaardkeukens geleverd, maar ook de stalen keukens zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. Ook heeft Kitchen at Work een lijn keukens met verstelbaar en verhoogd werkblad voor mindervalide gebruikers. „De standaardkeukens worden geplaatst door onze keukenmonteurs.”

 

Kitchen at Work

Smitspol 12R Nijkerk

085-0805420

www.kitchenatwork.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen