Kokkerella: veelzijdig met koken, ook tijdens de feestdagen!

HARDERWIJK november 2019

Kokkerella: veelzijdig met koken, ook tijdens de feestdagen!

Of het nu een rijkgevulde borrelplank is, een 6-gangen thuisdiner, een uitgebreid buffet, kleurrijke desserts of een kookworkshop, Esther Habekotté van Kokkerella draait er haar hand niet voor om!

Ze houdt van diversiteit, afwisseling en zet graag iets anders op tafel. Daarnaast vind ze het belangrijk dat men geniet van lekker eten!

Er is nogal wat mogelijk bij Kokkerella qua verschillende keukens. Als ze iets bijzonders heeft geproefd uit bijvoorbeeld de Thaise keuken wil ze er meteen alles weten van deze keuken en gaat hiermee aan de slag.

Zo is er een hele lijst van verschillende keukens ontstaan, de meest populaire keukens voor kookworkshops zijn; Arabisch, Spaans (tapas), Thais, Turks en Surinaams. Maar verder ook Sushi, de gezonde keuken (oa koolhydraatarm), vegetarisch en Fingerfood. De kookworkshops zijn laagdrempelig en gezellig.

Bij California Creatieve Industrie in Harderwijk is ze de inhouse cateraar en verzorgt ze voor alle bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn iedere werkdag de lunch. Daarnaast alle catering tijdens events en bijeenkomsten in het pand.

Tijdens de feestdagen worden vooral veel borrelplanken besteld. Ze zitten boordevol lekkers en zien er ook nog eens heel feestelijk uit.

Voor Sinterklaas is het mogelijk om naast de hartige borrelplank ook een zoete variant te bestellen met oa soesjes met pepernotenroom en huisgemaakte gevulde speculaas.

De planken zijn ook een mooie aanvulling op een receptie of personeelsfeest.

Ook met Kerst is het mogelijk om ontzorgt te worden. Neem contact met haar op en samen met u stelt ze een leuk menu samen.

Meerkoetmeen 7 Harderwijk 06-20830473 www.kokkerella.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen