La Caro – je eigen leren tas, op maat gemaakt

HARDERWIJK | april 2022

Een tas is een uiting van je identiteit. Van jezelf of van je bedrijf. Bij La Caro in Harderwijk begrijpen ze dat heel goed. Het bedrijf maakt handgemaakte leren tassen die volledig naar eigen wens zijn aan te passen. “Zelfs de stiksels kunnen in een specifieke kleur gekozen worden.”

 

HARDERWIJK – Ze zijn twee heel verschillende personen, Carolien van den Berg en Arjen van Ark, maar toen ze elkaar leerden kennen merkten ze dat ze een ding gemeen hadden. Ze wilden iets doen buiten hun gewone werkveld en met een product. “En na wat gesprekken ontdekten we een gezamenlijke passie voor tassen en leer”, aldus de twee ondernemers. “We gingen tassen maken. Maar niet zomaar tassen. Luxe leren tassen, handgemaakt en 100 procent naar smaak van de klant.” Het concept van La Caro was geboren.

La Caro brengt tassen op de markt die volledig naar wens zijn aan te passen. “Klanten kunnen bij ons verschillende modellen tassen kopen en die customizen”, legt Carolien uit. “We hebben diverse modellen en tientallen verschillende kleuren en soorten leer en voeringen. Klanten kunnen hieruit kiezen wat ze willen. Bijna niets is ons te gek.”

Kwaliteit staat bij La Caro voorop. “We kiezen heel zorgvuldig onze leveranciers van bijvoorbeeld het leer”, stelt Carolien. “We werken alleen met 100 procent runderleer en we maken alles met de hand in ons eigen atelier. Zo hebben we controle over het hele proces en garanderen we de kwaliteit die we willen.”

“We zijn er ook voor bedrijven die een unieke uitstraling of uniek cadeau willen”, legt Arjen uit. “Een laptoptas met stiksels in de kleur van het bedrijf of een schrijfmap met het logo van je bedrijf erin gebrand. Hoe mooi is dat?”

Onlangs heeft het bedrijf een website gelanceerd, www.la-caro.com. “Op deze website kun je je eigen tas samenstellen”, zegt Arjen. “We nemen je mee op reis. Een reis met als eindpunt een mooie tas. Middels een configurator kun je je keuzes maken. Alle keuzes die je maakt zijn meteen zichtbaar.”

De website is in eerste instantie bedoeld voor particulieren. “Wil je als bedrijf iets moois laten maken, dan is het handiger om contact op te nemen. De site is dan bedoeld voor een eerste indruk”, aldus Arjen. “We kunnen heel veel customizen.”

De komende tijd wil het bedrijf zich ook gaan toeleggen op het geven van workshops.  “Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje”, legt Carolien uit. “Hoe leuk is het om je eigen tas te ontwerpen, gereed te maken voor productie en dan een tijdje later te kunnen laten zien en gebruiken.”

 

La Caro

Braillestraat 17-3

3846 CP Harderwijk

0341 232 676

info@la-caro.com

 

www.la-caro.com

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen