One man Army

HARDERWIJK november 2019

Dick Maes Broekema is een man van vele facetten: copywriter, journalist, scenarioschrijver, voice-over filmmaker, fotograaf en muzikant.

Dick Maes Broekema: bekende en veelzijdige nestor in het vak

,,In de loop van de bijna 40 jaren dat ik met het communicatie vak bezig ben, is elk onderdeel wel eens voorbijgekomen. In Via Communio, dat ik zes jaar geleden ben begonnen, heb ik die mooie facetten van het vak gecombineerd en dat is voor klanten reuze handig. Ze hebben te maken met één persoon met wie ze afspraken maken en die doet ook al het werk. Dat vinden de klanten prettig en ik ook. Ooit noemde een klant mij wel eens een ‘one man army’. Daar voel ik me wel bij thuis.’’

Dick Maes Broekema: bekende en veelzijdige nestor in het vak

Met zijn 67 jaar is Maes Broekema een bekende en veelzijdige nestor in het vak. Hij beschikt in Nederland en België over bescheiden professionele film- en geluidsstudio’s. Daar schrijft hij teksten voor klanten, werkt veelvuldig met zijn camera op locatie of is op reis om journalistieke verhalen op te tekenen voor diverse uitgaven van zijn klanten. Bij dit alles wil hij zoveel mogelijk genieten van het vak. Dat vind hij nog belangrijker dan geld verdienen. ,,Mijn klanten vinden dat een prettige instelling. Die vinden het fijn om de tijd te nemen voor hun projecten.’’ De zaken die Maes Broekema niet zelf kan, laat hij over aan een paar vakmensen met wie hij al jaren samenwerkt.

Meer weten over Maes Broekema en Via Communio? Surf dan naar www.viacommunio.com

Daltonstraat 42 Harderwijk

0341-451147

06-53881999

www.viacommunio.com

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen