“Onze passie is het begeleiden van ondernemers”

NIJKERK mei 2022

Het is voor veel ondernemers een blok aan het been, de administratie. “Maar het is wel een van de pijlers van je bedrijf”, zegt Roland Verhoef van administratiekantoor AdFislo uit Nijkerk. “En daarom helpen wij ondernemers met al hun administratieve taken.”

Roland Verhoef is het gezicht van AdFislo. Met zijn 30 jaar ervaring heeft hij ruime ervaring in de administratieve sector. “Ik heb bij diverse accountantskantoren en bij bedrijven gewerkt”, vertelt hij. “Daardoor ben ik thuis in alle facetten van de markt.”

AdFislo is een breed georiënteerd administratiekantoor. “We werken met zzp’ers, maar ook met bv’s en alles daartussen. We zijn in bijna elke sector actief, van horeca tot aan autobedrijven tot gezinshuizen. Behalve de agrarische sector, dat vergt hele specifieke kennis die we niet in huis hebben.”

AdFislo helpt bedrijven bij vraagstukken op diverse gebieden. “Ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun administratie, maar ook voor investeringsvraagstukken, fiscaal advies en personele vraagstukken en bijvoorbeeld bij verandering van bedrijfsstructuur,” legt Verhoef uit. “We willen echt een steunpilaar en vraagbaak voor ondernemers zijn.”

De kracht van AdFislo is vooral de persoonlijke benadering. “Klanten hebben een vast aanspreekpunt, ze zijn bij ons geen nummer”, aldus Verhoef. “We kennen elke klant en dat maakt ons sterk.”

Wie binnenkomt bij AdFislo krijgt een uitgebreide intake. “Vaak komen klanten met een vraag”, gaat Verhoef verder, “En vanuit die vraag gaan we aan de slag. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide intake. We gaan kijken waar de vraag vandaan komt. Dat is heel divers. Soms komt iemand nog binnen met een schoenendoos vol bonnetjes aan en wil dat anders aanpakken. Voor zo’n klant kunnen we de boekhouding gaan digitaliseren. Maar soms wil een bedrijf groeien en weet men niet hoe dat aan te pakken. Vanuit de intake maken we een plan en leggen dat aan de ondernemer voor. Daar waar naar nodig begeleiden we ondernemers in dat traject en zetten we specialisten in. We werken samen met bijvoorbeeld fiscaal juristen die kunnen helpen met fiscale vraagstukken. We denken echt met ondernemer mee. Dat is onze kracht en daar ligt onze passie.”

AdFislo

Roland Verhoef

Cornelis van Ramshorstlaan 7

3863 AZ Nijkerk

06-22906523

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen