Pouw Harderwijk officieel ŠKODA dealer

HARDERWIJK maart 2021

Pouw Harderwijk is al decennia lang officieel merkdealer van Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Vanaf 15 februari heeft het autobedrijf daar het merk ŠKODA aan toegevoegd. Met een nieuwe showroom in Harderwijk kan Pouw zijn klanten in de regio een nog ruimer assortiment bieden.

 

HARDERWIJK – De showroom aan de Lorentzstraat 35 is bekend van Volkswagen Bedrijfswagens en Pouw Harderwijk voegt daar nu het dealerschap van ŠKODA aan toe. Klanten met een SEAT zijn vanaf nu ook welkom voor onderhoud. Nieuw op de vestiging aan de Zuiderbreedte 44 is het officiële SEAT service dealerschap. Zo zijn alle belangrijke merken van Pouw vanaf nu vertegenwoordigd in de regio.

 

De introductie van een ŠKODA-vestiging in Harderwijk is een logische keuze: ,,ŠKODA scoort op de Nederlandse markt heel goed. Zowel voor de particuliere, private lease als de zakelijke markt is ŠKODA ontzettend populair. Zo was de ŠKODA Octavia in januari de meest verkochte leaseauto in Nederland. We zijn blij dat we nu ook in Harderwijk onze klanten met dit mooie merk kunnen bedienen”, zegt verkoopadviseur zakelijke markt Jan van den Broek. De Puttenaar is een vertrouwd gezicht in de regio voor de zakelijke markt. Hij is in zijn buitendienstfunctie het aanspreekpunt voor alle merken onder de vlag van Pouw.

 

,,We hadden het merk ŠKODA binnen Pouw al in Apeldoorn en Deventer. Nu hoeven mensen in regio Harderwijk daar niet ver meer voor te reizen’’, aldus Albert Bakker, per 15 februari verantwoordelijk voor ŠKODA op de vestiging in Harderwijk. Albert werkte al sinds 2012 op de vestiging in Apeldoorn en heeft per 2021 de switch gemaakt naar Pouw Harderwijk om het merk ŠKODA op de kaart te zetten.

Ruim modellengamma
Met een ruim modellengamma weet ŠKODA de afgelopen jaren veel klanten aan zich te binden. De SUV-markt is daarbij de sterkst groeiende markt binnen de Automotive. Deze Sports Utility Vehicles zijn kenmerkende, wat hogere auto’s. ŠKODA heeft hier een ruim assortiment voor, met de Karoq, Kodiaq en de nieuwe Enyaq iV. Betaalbare SUV’s voor een breed publiek. De Enyaq iV is het laatste wapenfeit van ŠKODA, het eerste volledige elektrisch model van het merk. ŠKODA focust zich de komende jaren volledig op het neerzetten van een duurzaam modellengamma, met een scala aan plug-in hybrideauto’s en praktische en volledig elektrische modellen. Van den Broek: ,,ŠKODA heeft de slogan Simply Clever. Dit betekent veel slimmigheden met een praktische inslag.”

Aantrekkelijk

Veel auto voor je geld; dat maakt ŠKODA aantrekkelijk. ,,Je krijgt veel ruimte en een complete uitrusting voor je geld. Daarin onderscheidt ŠKODA zich van haar concurrenten in deze klasse. Een gouden combinatie voor de prijsbewuste Nederlander. Als onderdeel van de grote dealergroep Pouw kunnen we door inkoopvolume gebruik maken van grote voorraden en scherpe prijzen”, weet Bakker.

 

 

De tot ŠKODA-dealer omgebouwde vestiging heeft door de nieuwe signing en interieuraankleding een moderne uitstraling gekregen. Bakker: ,,De showroom is zo ingericht dat alle faciliteiten aanwezig zijn voor een perfecte beleving van het merk. We gebruiken hypermoderne multimediaschermen om met de klant de auto naar wens samen te stellen. Van kleur, tot het interieur en de velgen; samen met de klanten configureren we de auto volledig en geven we de klant het optimale gevoel bij zijn nieuwe ŠKODA. Wanneer de showrooms in Nederland weer open mogen, nodigen wij klanten van harte uit om de nieuwe vestiging met eigen ogen te bekijken.’’

Kijk voor een online impressie van de showroom en de voorraad modellen op de website.

 

Pouw Harderwijk

Lorentzstraat 35 Harderwijk

0341-438363

www.pouw.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen