‘Proef de Feestdagen diner in Harderwijk’

HARDERWIJK augustus 2020

HARDERWIJK –

Gecommuniceerd vanuit initiatief:

  • Delicatessenwinkel & Geschenk/Cadeau pakkettenbedrijf Egbert van der Vegt Harderwijk
  • Palingrokerij & Visspecialist Dries van den Berg & Zn. Harderwijk
  • Restaurant & Wijnbar Savage Harderwijk

Vanuit de jarenlange ervaring en drukte rondom de feestdagen en de vraag naar geschenkpakketten en relatiegeschenken voor bedrijven, bedacht Ronald van der Vegt een prachtig plan.

We geven de geïnteresseerden uit het bedrijfsleven alvast een voorproefje en een kijkje in ons mooie geschenken assortiment.

Maar dan niet alleen in een folder of op een website, maar echt op een persoonlijke en bijzondere manier: We koppelen een 3-gangen feestdagendiner aan een pop-up showroom van onze gezamenlijke pakketten. ‘aldus Ronald van der Vegt’

 

Het idee bloeide al snel uit tot een prachtige uitvoering met andere lokale partners.

Ik werd benaderd door Ronald, en we hadden al snel een mooi idee om onze Visgeschenken en delicatessen in een combinatie te presenteren; Een uniek ‘Proef de Feestdagen diner’ werd geboren.

In ons volledig Corona-proof restaurant gedeelte, organiseren we op donderdagavond 29 oktober voor een select gezelschap van max. 75 personen een smaakvol & gezellig diner.

 

In onze rokerij richten we een mooie showroom in, waar we onze geschenkpakketten met heerlijke delicatessen presenteren. Daar kunnen de gasten rondkijken met persoonlijk advies van onze specialisten, Vertelt Peter van den Berg enthousiast.

 

Het team van Restaurant ‘Savage’ Harderwijk gaat de sterren van de hemel koken, in de vorm van een prachtig 3-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement van Egbert van der Vegt. Robert Poel(Michelinster chef) en companen Patrick Elzinga en Sander Hodenius zullen met hun team een verfijnde avond verzorgen, met ongetwijfeld diverse visgerechten en delicatessen van beide speciaalzaken.

‘We houden van mensen verwennen, en hoe mooi is het om dat in onze eigen stad te doen met andere lokale ondernemers.

Ons restaurant is inmiddels ruim een jaar gevestigd en wordt onder fijnproevers enorm gewaardeerd.’

 

Wilt u het ‘proef de feestdagen diner’ meemaken, en persoonlijk de mooiste kerstpakketten & cadeaus bekijken? U kunt zich aanmelden via: info@driesvandenberg.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen