Rabobank miniMasters voor inzicht en expertise

Veluwe oktober 2019

Om de economie in de regio te versterken, start Rabobank Randmeren in het najaar in samenwerking met diverse lokale bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen de Rabo miniMasters.

De miniMaster is een compact, praktisch en hoogwaardig managementprogramma voor het MKB, dat bestaat uit acht Masterclasses, die elk vier uur duren. Het gehele programma omvat circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel onderdeel van ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwt de ondernemer met de miniMaster ook een bijzonder netwerk op.

Paul Verhoef, algemeen directeur Rabobank Randmeren: ,,We willen een bank zijn met maatschappelijke impact door projecten te ondersteunen en initiëren die de regio sterker maken. Met de miniMasters willen we samen met lokale belangenverenigingen in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten de ondernemers helpen groeien.’’

Maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen gaan snel en ondernemers staan voor de uitdaging hierin mee te gaan. Hoe houd je je staande als MKB’er in de regio Randmeren en hoe blijf je als winkelgebied aantrekkelijk voor zowel consument als ondernemers? Hiervoor biedt Rabobank Randmeren de miniMaster Ondernemers en de miniMaster Winkelgebieden. De eerste sessies starten in november.

miniMaster Ondernemers

Deze miniMaster biedt inzicht in de trends waarop ondernemers kunnen inspelen en hoe gezorgd wordt voor financiële continuïteit en groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten, onder meer op gebied van strategisch management, alternatieve financieringsvormen en ondernemen in een digitale wereld. Deze kunnen direct in de praktijk worden toegepast. De miniMaster Ondernemers wordt aangeboden in de gemeente Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten.

miniMaster Winkelgebieden

Om als winkelgebied aantrekkelijk te blijven voor consument als ondernemers, is inspelen op de huidige ontwikkeling en lokale samenwerking van ondernemers, ondernemersverenigingen en gemeenten van belang. Deze miniMaster gaat onder meer in op retailtrends, citymarketing, het winkelplan en klantgerichtheid voor de toekomst. Het programma is aantrekkelijk voor alle betrokkenen in winkelgebieden. De miniMaster Winkelgebieden wordt aangeboden in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo en Putten.

Samen bereik je meer

Verhoef: ,,Het mooie aan de miniMasters is dat we in de regio de krachten bundelen met klanten, ondernemers en overheden om samen meer te bereiken. De belangenverenigingen en Rabobank Randmeren vinden het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken. Zo wordt de economie en het bedrijfsleven in de regio duurzaam versterkt.’’

Per miniMaster kunnen 20 ondernemers deelnemen. Bij het minimale aantal van 10 aanmeldingen wordt definitief gestart met het programma. De eigen bijdrage is 995,- euro per persoon. Als klant van Rabobank Randmeren of als lid van een belangenorganisatie krijg je 50 procent korting en betaal je slechts 497,50 euro.

Aanmelden kan via www.rabo.nl/randmeren/minimasters . Voor informatie en vragen kan contact worden opgenomen met Paul Verhoef: communicatie.randmeren@rabobank.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen