Robuust, ambachtelijk en beleven

zeewolde mei 2024

Sietze en Doite Jager zijn de trotse eigenaar van het pand waarin hun ambachtelijke bakkerij en winkel gevestigd is.

Sietze heeft van 1989 tot 2002 op dezelfde locatie gewerkt. Toen de eerste bakker een opvolger zocht, heeft Sietze veertien jaar lang als bakker buiten het dorp gewerkt. In die jaren werd de bakkerij gebruikt als verkooppunt. In april 2016 kwam Sietze terug op honk. “Met onze overname van de bakkerij, in 2018, hebben we het warme hart weer teruggebracht.”

Sietze en Doite hebben een enorme binding met Zeewolde. “Dit pioniersdorp is vernieuwend en uitdagend. We zijn winkeliers, maar meer nog ondernemers. We werken graag samen met andere ondernemers en zijn vorig jaar centrumondernemer van het jaar geworden. We vinden het fijn om verbindingen te leggen met de ondernemers, maar zeker ook met onze medewerkers en klanten. Daar krijgen we energie van. We zetten graag onze schouders onder activiteiten en sponsoren deze regelmatig met onze producten. Wij zijn trots op Zeewolde.”

Doite en Sietze zijn continue bezig met het doorvoeren van verbeteringen. “We zijn benaderbaar en betaalbaar. Mensen komen hier voor kwaliteit en dat bieden we. We ontwikkelen regelmatig nieuwe producten en staan open voor nieuwe ideeën. Ook vragen we niet altijd marktconforme prijzen, maar wat wij een product waard vinden.”

 

Torenstraat 18, 3891 BZ Zeewolde

https://bakkerijdetoren.nl/

https://bakkerijdetoren.nl/

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen