Sophie Hermans op 6 maart in gesprek met Gelderse ondernemers over provinciale thema’s

NIJKERK februari 2023

,,De verkiezingen voor de Provinciale Staten doen ertoe. De provincie bepaalt of steden en dorpen kunnen uitbreiden, waar bedrijven en kantoorparken mogen worden aangelegd, waar agrarische en natuurgebieden en recreatieve voorzieningen komen en moet ervoor zorgen dat alle regio’s in de provincie goed bereikbaar zijn. Allemaal zaken die voor ondernemers buitengewoon belangrijk zijn. Dit is ook de reden waarom ik mij verkiesbaar stel voor de Provinciale Staten. Ik weet als geen ander waar een ondernemer tegenaan loopt en welke behoeftes hij heeft. Het zijn ondernemers die de Nederlandse economie laten bloeien. Daarom moet de VVD hun de ruimte geven. Minder regels, meer ondernemerschap.’’, aldus Gerard van den Tweel nummer 13 op de lijst van de Gelderse VVD en gastheer van deze ondernemersbijeenkomst.

 

6 maart: ondernemersavond met Sophie Hermans

In het kader van de komende Statenverkiezingen wordt op maandag 6 maart aanstaande in evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk een grote Gelderse Ondernemersavond gehouden. Speciale gast voor deze avond is VVD-fractievoorzitter Sophie Hermans. Zij gaat graag in gesprek met de Gelderse ondernemers die aanwezig zijn. “Ondernemers zijn het kloppend hart van Gelderland. Aan ons politici de taak om te zorgen dat zij zich graag in Gelderland willen vestigen en hier willen blijven. Dan moeten zij letterlijk en figuurlijk de ruimte hebben. Ik hoor heel graag van ondernemend Gelderland hoe wij daar samen nog beter voor kunnen zorgen!”. De avond wordt geleid door niemand minder dan de voorzitter van de Eerste Kamer Jan Anthonie Bruijn. Daarnaast zijn uiteraard VVD-lijsttrekker Helga Witjes en diverse VVD-Tweede Kamerleden en Statenleden aanwezig.

 

Nieuwe woningen, wegen en goed ov

De avond wordt georganiseerd door de Nijkerkse ondernemer Gerard van den Tweel, die zelf op plaats 13 staat op de Gelderse lijst van de VVD voor de verkiezingen van Provinciale Staten. Als hij in de Staten verkozen wordt, wil Van den Tweel zich hard gaan maken voor het aanleggen van wegen en openbaar vervoer, zodat er woningen kunnen worden bijgebouwd. Hij zegt hierover: ,,Naast het bouwen van woningen moet er verantwoord worden omgegaan met onze natuur en het buitengebied, zodat zowel de boeren als de natuur klaar zijn voor de toekomst.’’

[de bouw van woningen is meer afhankelijk van bouwstop/stikstof dan van de aanleg van wegen en ov..]

U kunt zich nu aanmelden!

De Ondernemersavond van de VVD Gelderland in het Hart van Holland belooft, mede vanwege de aanwezigheid van de landelijke en provinciale VVD-prominenten, een interessante bijeenkomst te worden. Voor de aanwezige ondernemers is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers over zaken waar ze tegenaan lopen. Alle ondernemers die belangstelling hebben zijn van harte welkom. Meldt u zich daarom aan via: info@vandentweel.nl voor deze unieke netwerkbijeenkomst in het kader van de Provinciale Staten. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Maandag 6 maart 2023

HART VAN HOLLAND

Berencamperweg 12

3861 MC  Nijkerk

 

Het programma is als volgt:

19.30 uur          inloop (met koffie/thee)

20.00 uur          aanvang programma ondernemersavond

+/- 22.00 uur    netwerkborrel met een bitterbal

+/- 23.00 uur    afsluiting

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen