Landstede: Starten in groeien!

HARDERWIJK november 2019

Aanbieders van trainingen en cursussen lopen veelal tegen hetzelfde aan: de training kan niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen. De klant is hiervan uiteindelijk de dupe.

Groei Opleidingen en Deltion Business onderkennen dit probleem binnen hun regio en hebben de samenwerking gezocht op het gebied van administratieve trainingen van de Associatie. Er is onderlinge afstemming van aanbod, prijzen en leslocaties. Alles om de klant in de regio beter te bedienen.

,,Wanneer je in dezelfde vijver vist, met nagenoeg hetzelfde aanbod, dan is samenwerking eigenlijk heel logisch. Het vergt vertrouwen en goede communicatie van beide partijen. We werken nu bijna een jaar samen en het gaat goed. De lijnen zijn kort en de klant is blij. En dat is wat we uiteindelijk allemaal willen,’’ aldus Annemieke Woltjes, accountmanager Groei Opleidingen.

Hoewel vaak niet het meest populaire stuk van ondernemen, blijft de bedrijfs- en loonadministratie een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Debiteuren, crediteuren, kosten en opbrengsten; de juiste vertaling van cijfers naar acties helpt de ondernemer te groeien. ,,We bieden gezamenlijk Boekhouden, Loonadministratie en Personeel, Organisatie en Communicatie aan op de locaties Harderwijk, Zwolle en Raalte. Kleine groepjes, veel aandacht, hoge efficiëntie. En, niet onbelangrijk: we starten!’’

aanmelden kan via:

www.groeiopleidingen.nl/particulier/vakgebieden/bedrijfsvoering

Westeinde 33 Harderwijk 088-8507971 www.groeiopleidingen.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen