Stem nu: welke werkgevers zijn het meest sociaal ondernemend?

REGIO september 2022

Donderdag 17 november worden sociaal ondernemende werkgevers in de spotlight gezet tijdens het Sociaal Ondernemen Werkt – event. Er worden deze avond, georganiseerd door netwerkorganisatie FactorWerk, drie awards uitgereikt en jij kan je favoriet nomineren! Dus ben of ken jij een werkgever uit onze regio met een hart voor sociaal ondernemen? Nomineer die dan voor een van de awards. Jezelf nomineren mag dus ook.

Sociaal ondernemen betekent vanuit ondernemerschap of werkgeverschap oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken. De werkgevers, die op deze donderdagavond in aanmerking komen voor een van de drie awards, bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nomineer nu!

Op 17 november 2022 draait het allemaal om deze ondernemers. Er zijn drie categorieën waar awards in zijn te winnen: De meest sociale starter, De meest sociale werkgever en De meest inspirerende sociale werkgever. Dus ben of ken jij een werkgever met een hart voor sociaal ondernemen? Nomineer dan nu. Je kunt nog tot en met maandag 3 oktober 12.00 uur stemmen, dus wees er snel bij. En zoals eerder al gezegd; stemmen op jezelf mag ook.

Marc van Zanten, projectleider en één van de presentatoren op 17 november: “Steeds meer werkgevers uit onze regio leveren een bijdrage aan wat wij de betekeniseconomie noemen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Het tegelijkertijd nastreven van een maatschappelijk doel en het draaiende houden van je business is niet makkelijk. Dit event is dan ook bedoeld om deze werkgevers op het gebied van inclusief werkgeverschap te eren en om nog meer ondernemers te inspireren om sociaal te gaan ondernemen.”

Werkgevers uit hele regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe

Werkgevers uit Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Ermelo, Harderwijk, Lochem, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde of Zutphen kunnen worden genomineerd!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen