Suppen, sportief en gezellig uitje

Harderwijk | mei 2022

Suppen is populairder dan ooit en voor beginners makkelijk aan te leren. Stand up paddling is ontspannen, sportief en gezellig. Vanaf de Wijde Wellen biedt Supverhuur Harderwijk een ideale opstaplocatie om de randmeren te verkennen.

 

HARDERWIJK – Jonge ondernemers Daniël Noorman (21) en Bas Commandeur (20) zijn in april 2021 gestart met Supverhuur Harderwijk. Inmiddels hebben ze een mooie ‘vloot’ van grotere en kleinere boards. „We zijn in april 2021 begonnen met 30 sups en hebben dit tijdens het seizoen uitgebreid met nog 20 sups en een XL-sup, geschikt voor acht personen. Dat is een leuke aanvulling op ons assortiment”, vertelt Bas. Daniël is content met het materiaal. „We hebben geïnvesteerd in kwalitatief goede boards. De brede boards zijn perfect voor de beginner, door de goede stabiliteit. Mensen die nog nooit hebben gesupt denken dat ze vaak in het water vallen, maar achteraf blijkt het erg mee te vallen en hebben ze genoten. Voor wie al vaker heeft gesupt, kunnen we een smaller, sportief board aanbieden. Dit is dynamischer en sneller. Suppen is toegankelijk voor iedereen.”

De instructeurs geven vooraf uitleg, de sups worden aan de waterkant klaargezet en in het water gelegd. Bas: „Vanaf de houten vlonder zit je zo op het water en het voordeel van deze opstapplek is dat het ondiep is. Je kunt overal staan. Beginners kunnen rustig inkomen. Ben je zeker genoeg, dan kun je een rondje peddelen langs de strandjes of de boulevard.”

 

Ideale personeelsuitje

Suppen is het ideale bedrijfsuitje, vinden Daniël en Bas. Ze krijgen aanvragen van bedrijven, scholen en organisaties. Bas: „We kunnen met ons aanbod grote groepen een perfect uitje bezorgen, want je zit op deze locatie niet in de drukte, Iedereen is bij elkaar en helpt elkaar. Je gaat met elkaar het water op en hebt samen de grootste lol. Collega’s zien elkaar zo op een andere manier bezig. Het is een sportief teambuildingsuitje. Na afloop is een ijsje en/of drankje ook mogelijk en je bent zo op de boulevard.”

Sups huren kan vanaf een uur en een kwartier; twee tijdsblokken is twee uur en drie kwartier en afhankelijk van de groepsgrootte kunnen de sups ook over drie tijdsblokken worden verdeeld. Daniël: „We kunnen daar flexibel in meedenken en zijn al meerdere keren met de sups op locatie geweest, met instructeur.”

 

Het seizoen loopt van april tot eind oktober. Reserveren kan vanaf 9.00 uur tot het donker wordt. De ondernemers, die zelf nog studeren, kijken uit naar een mooi zomerseizoen. „Iedereen die komt suppen is vrolijk en dat geeft ons energie!”

 

Supverhuur Harderwijk

Wellenpad 10 Harderwijk

06-23068241

www.supverhuurharderwijk.com

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen