Symposium ‘Het kan wél!’ – Alternatieve eiwitten – donderdag 6 november 15u
Donderdag 6 november 2025 | 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Bieze Food Group, Rijnt erf 2C, 3861 PV Nijkerk
De vraag naar duurzame en plantaardige eiwitten groeit razendsnel. De volgende editie van de inspirerende reeks “Het kan wél!”, georganiseerd door Innovatiehuis Noord-Veluwe en RCT Gelderland, staat daarom in het teken van de eiwittransitie. We laten zien hoe ondernemers hier volop kansen benutten.
We zijn deze keer te gast bij Bieze Food Solutions, een van de VIP-kandidaten met hun innovatieve hybride Griekse stijl yoghurt Nieuwe Morgen (70% dierlijk en 30% plantaardig). Directeur Remko Veltien vertelt over hun visie en ervaringen.
Daarnaast spreken:
Wietske Eilander, Business Development Manager bij Rabobank, over Plant Protein Forward — een project dat de opschaling van lokaal geteelde plantaardige eiwitten, zoals edamame, stimuleert.
Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager en nu CEO van Those Vegan Cowboys, die kaas wil maken – maar dan zonder koe.
Een inspirerend programma dus, met:
•Nieuwe inzichten en concrete praktijkvoorbeelden
•Een exclusief kijkje bij koplopers in de eiwittransitie
•Netwerkmomenten met gelijkgestemde ondernemers
•Afsluitende borrel met heerlijke plantaardige hapjes
Praktische informatie
Datum: donderdag 6 november 2025
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: Bieze Food Group, Rijnt erf 2C, 3861 PV Nijkerk
Meld je vandaag nog aan en ontdek meer over de kansen en ontwikkelingen binnen de groeiende eiwittransitie.
https://docs.google.com/forms/
d/e/ 1FAIpQLSfvZvZVDmm7vbGPkiniNEY4 J1q2fGVS5QBpQBjCeBuvsBKjOA/ viewform Marieke op de WeeghInnovatiemakelaar RCT GelderlandStedendriehoek | Noord-Veluwe
