Symposium ‘Het kan wél!’ – Alternatieve eiwitten – donderdag 6 november 15u

Nijkerk oktober 2025

Donderdag 6 november 2025 | 15.00 – 17.30 uur

Locatie: Bieze Food Group, Rijnt erf 2C, 3861 PV Nijkerk

De vraag naar duurzame en plantaardige eiwitten groeit razendsnel. De volgende editie van de inspirerende reeks “Het kan wél!”, georganiseerd door Innovatiehuis Noord-Veluwe en RCT Gelderland, staat daarom in het teken van de eiwittransitie. We laten zien hoe ondernemers hier volop kansen benutten.

We zijn deze keer te gast bij Bieze Food Solutions, een van de VIP-kandidaten met hun innovatieve hybride Griekse stijl yoghurt Nieuwe Morgen (70% dierlijk en 30% plantaardig). Directeur Remko Veltien vertelt over hun visie en ervaringen.

Daarnaast spreken:

Wietske Eilander, Business Development Manager bij Rabobank, over Plant Protein Forward — een project dat de opschaling van lokaal geteelde plantaardige eiwitten, zoals edamame, stimuleert.

Jaap Korteweg, oprichter van De Vegetarische Slager en nu CEO van Those Vegan Cowboys, die kaas wil maken – maar dan zonder koe.

Een inspirerend programma dus, met:

•Nieuwe inzichten en concrete praktijkvoorbeelden

•Een exclusief kijkje bij koplopers in de eiwittransitie

•Netwerkmomenten met gelijkgestemde ondernemers

•Afsluitende borrel met heerlijke plantaardige hapjes

Praktische informatie

Datum: donderdag 6 november 2025

Tijd: 15.00 – 17.30 uur

Locatie: Bieze Food Group, Rijnt erf 2C, 3861 PV Nijkerk

Meld je vandaag nog aan en ontdek meer over de kansen en ontwikkelingen binnen de groeiende eiwittransitie.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvZvZVDmm7vbGPkiniNEY4J1q2fGVS5QBpQBjCeBuvsBKjOA/viewform

Marieke op de Weegh
Innovatiemakelaar RCT Gelderland 
Stedendriehoek | Noord-Veluwe
Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen