Vergroot je impact als professional! 26 September & 31 Oktober

REGIO augustus 2023

Nieuws!

De samenwerking met Energy Drives® is uitgebreid. Als hoofddealer van Energy Drives® kan Preparee geheel zelfstandig de trainingen verzorgen. Ook zijn we blij dat er een tweede locatie is waar de trainingen gaan plaatsvinden.

Energy Drives® geeft je de ruimte om je impact als professional te vergroten en mensen verder te brengen vanuit hun persoonlijke drijfveren. Als licentiepartner van Energy Drives® voeg je een krachtig instrument toe aan je eigen expertise. Je wordt opgeleid tot licentiepartner door middel van een tweedaagse training en een halve dag examen. Na deze licentiepartnertraining ben je bevoegd om Energy Drives® in te mogen zetten in je eigen praktijk of bedrijf.

De licentiepartnertraining is ontwikkeld voor onder andere organisatieadviseurs, HR-consultants, recruiters, verzuim- en arbo-adviseurs, trainers, coaches, loopbaanbegeleiders en mediators. Ook bedrijven en instellingen kunnen worden opgeleid om Energy Drives® zelf als instrument/ coaching tool in te zetten.

Als trainer/ docent geven we trainingen om je op te leiden tot geregistreerd licentiepartner van Energy Drives®.

Dee eerstvolgende training start op dinsdag 26 September dag 1 en 31 Oktober dag 2, locatie: The Links Valley, Jonkheer Dr C J Sanbergweg, Ermelo

Daarnaast blijft het mogelijk om de Energy Drives Scan via ons in te zetten. We denken mee over de inzet, het resultaat en het vervolg.

Benieuwd? Neem contact op met Peter van Oldenbeek, trainer/ docent, voor meer informatie.

Mooie dag!

Peter van Oldenbeek

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen