Welkom in Theater Stroud!

PUTTEN april 2022

Nu Theater Stroud eindelijk weer open is zoals het hoort – met volle zalen, enthousiaste bezoekers en prachtige voorstellingen – nodigen wij leden van Stad in Bedrijf van harte uit om onze gast te zijn op zaterdagavond 11 juni.

PUTTEN – Voorproefje van het nieuwe seizoen
Aan het einde van dit theaterseizoen organiseren wij onze gezellige previewavond, waarbij bezoekers als eersten ontdekken welke artiesten en voorstellingen er komend seizoen ‘22-‘23 op ons programma staan. De bekendmaking wordt op een leuke manier afgewisseld met drie korte optredens van komende artiesten… We kunnen alvast verklappen dat er weer een paar grote namen naar Putten komen!

 

Uitnodiging Preview Avond Seizoen ’22-‘23
Zaterdag 11 juni a.s. om 20.15 uur
Toegang is gratis
Tickets te bestellen via theaterstroud.nl/theaterprogramma

 

Méér dan een avondje uit
Op deze avond willen we je bovendien wat uitgebreider laten kennismaken met ons theater. Want los van het feit dat het leuk is om een avondje uit te zijn, willen we je ook laten zien welke mogelijkheden het theater jou(w bedrijf) nog meer te bieden heeft. Bijvoorbeeld een personeelsfeest, een (netwerk)avond waarbij jij je klantenkring uitnodigt of de optie om zelfs een voorstelling helemaal te adopteren, jouw bedrijf(snaam) wordt dan overal aan deze voorstelling gekoppeld!

 

Theater Stroud
Brinkstraat 91, Putten
www.theaterstroud.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen