Workz Werken met een glimlach

PUTTEN februari 2022

Workz is gespecialiseerd in het uitzenden en de werving en selectie van personeel. MKB-breed: van techniek, logistiek, productie, bouw, groen tot kantoorfuncties. De afgelopen vijf jaar hebben zij een gestage groei doorgemaakt en vanaf 2022 zijn zij verhuisd naar een nieuw kantoor. Tijd om eens nader kennis te maken met Workz.

PUTTEN – Workz is in 2016 opgericht door Casper Maaijen (29). Casper is Workz vanuit huis gestart. Na anderhalf jaar verhuisde Workz naar een kantoor aan de Midden Engweg in Putten. De slogan: ‘Werken met een glimlach’ staat centraal in de werkwijze van Workz en dit slaat aan. Casper: ,,Wij geloven erin dat mensen die hun werk met plezier doen, het beter doen! Medewerkers aan een baan helpen waar ze een glimlach van krijgen, zorgt voor blije opdrachtgevers. Dat is waar wij het voor doen.” In 2018 kwam Jan van der Horst (26) het bedrijf versterken en sinds 2020 is hij mede-eigenaar.

Het afgelopen jaar (2021) is het team verder uitgebreid met Wilfred van den Brink (34) en Maarten Bleijenberg (26). Zij hebben ieder hun eigen specialisme dat er voor zorgt dat Workz haar opdrachtgevers en medewerkers nog beter kan bedienen. Jan: ,,In de regio Putten is onze werkwijze inmiddels bekend. Samen met Maarten willen we ook bedrijven in de regio Harderwijk-Nunspeet gaan bedienen.”

Een nieuw kantoorpand
Workz is vanaf januari 2022 gevestigd op de bovenverdieping van het gebouw Halvink aan de Midden Engweg 4a in Putten. Een verhuisbedrijf is er niet aan te pas gekomen, aangezien de verhuizing binnen het zelfde pand plaats vond. Casper: ,,We hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en beneden was de ruimte beperkt geworden om verder door te groeien. Met ons nieuwe kantoor op de bovenverdieping is daar zeker de ruimte voor.”

Nieuwe manieren van werven
De afgelopen jaren is de markt van werven van personeel sterk veranderd. Waar je voorheen meerdere sollicitanten op een vacature kreeg, moet je tegenwoordig creatief zijn. Jan: ,,Wij combineren ‘ouderwets’ zoeken van personeel met (online) vacature marketing. Een goed werkgeversmerk en op de juiste (online) plekken zichtbaar zijn is in deze tijd essentieel. Zo werken wij samen met een vaste marketeer en foto- en videograaf. Met deze persoonlijke werkwijze weten wij onze opdrachtgevers ook in deze tijd te voorzien van passend personeel met een glimlach.”

Werkplezier
Werkplezier staat bij Workz centraal. Dat blijkt direct bij binnenkomst met een dartbord aan de muur en een voetbaltafel. Aan de wand zijn smileys terug te vinden met de slogan ‘Werken met een glimlach’. Met een groot dakterras is het ook in de zomer een aangename plek om te werken. Casper: ,,Teamgevoel is bij Workz erg belangrijk. We werken veel samen en hebben oog voor onze medewerkers. Zo hebben we niet alleen voor onze medewerkers op kantoor een opleidingsbudget, maar ook de medewerkers die we uitzenden krijgen van ons een persoonlijk ontwikkelbudget. Voor een zij-instromer die in de techniek aan de slag gaat, zorgen wij dat diegene door middel van cursussen zo snel mogelijk een goede basis heeft waar hij op verder kan bouwen in de praktijk.”

Werken met een glimlach
De werkwijze vat Workz samen onder de slogan ‘Werken met een glimlach’. Samenwerken met ondernemers om zo een optimaal resultaat te behalen en nooit die glimlach te verliezen. Casper:  ,,Onze manier van klantbediening is persoonlijk. Medewerkers voelen zich gehoord en klanten werken fijn met ons samen.’’ Jan vult hierop aan: ,,Of je ondernemer, loodgieter, timmerman of hovenier bent; die glimlach moet er gewoon zijn. Met onze persoonlijke aanpak helpen we bedrijven groeien!’’

Werken met een glimlach staat bij ons voorop. Geldt dat ook voor jou?

Workz
Midden Engweg 4a Putten
0341-700249
www.workz.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen