Zakelijk scheiden doet ook pijn

Harderwijk februari 2023

“De emoties belemmeren vaak de zakelijke afronding”. Aan het woord is Gea van Klompenburg, familie- en rechtbankmediator. “Veelal denkt men hierbij aan familiaire conflicten, maar wie bij een scheiding enkel aan een stukgelopen huwelijk denkt heeft het mis. Want regelmatig betreft het een zakelijk conflict. Tussen werkgever en werknemer, maar ook collega’s onderling”, benadrukt Gea. Sinds 2008 heeft zij meer dan 1.000 zaken behandeld bestaande uit mediation voor echtscheidingen, strafrechtzaken, werkgevers en werknemers.

Inmiddels is ze ook vertrouwenspersoon bij verschillende bedrijven. “Actueler en harder nodig dan ooit”, zo geeft Gea aan. “Je hoeft de krant maar open te slaan en het gaat over intimidatie, pesterijen of grensoverschrijdend gedrag. Het is voor elk bedrijf een absolute noodzaak om een veilige en betrouwbare werkomgeving te creëren en te behouden. Ik help daarbij.”

Samen met 5 andere mediators c.q. vertrouwenspersonen is zij daarom www.vertrouwensmediators.nl begonnen, gespecialiseerd in ongewenst gedrag en integriteit. Zij geven advies over (on)gewenste omgangsvormen op de werkvloer maar kunnen ook een bemiddelende rol spelen bij fraude, diefstal of het lekken van vertrouwelijke informatie. “Als ondernemer is het steeds belangrijker om actief aan de gang te gaan met een veilige en betrouwbare werkomgeving. Daar help ik je graag bij!”

Gea Klompenburg

info@beteruitelkaar.nl

www.beteruitelkaar.nl

Linkedin

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen