Zo kan ’t ook!!

Nunspeet / Ermelo februari 2024

Coaching

Werken, ontwikkelen en samenwerken vraagt om reflectie, oftewel: hoe doen we het en wat is het effect op onszelf en op anderen? Vanuit dat perspectief coachen en begeleiden we professionals en teams, met de vraag van de klant als startpunt. Eventueel aangevuld met een assessment.

Interim-management

Managen is het beheersen van je werkproces, de interactie met collega’s en klanten, én het effect daarvan op je product of dienst. Wij bieden ondersteuning in het aansturen van teams en projecten, gebaseerd op jarenlange ervaring. Die delen we graag met anderen, zodat de organisatie ook na een interim-periode duurzaam kan voortbouwen op verworven competenties.

Bedrijfskundig Advies

Thema’s als strategie, procesoptimalisatie, leiderschap, HRM, sturing, inzet van mens en middelen, financiën en klantbeoordeling vormen een samenhangend palet van aspecten die gemanaged moeten worden. De complexiteit van deze vraagstukken levert vragen op. Samen met het bedrijf zetten we in op inzicht en ontwikkeling.

Bemiddeling

In zakelijke en persoonlijke contacten speelt communicatie een cruciale rol. Om diverse redenen kan die communicatie zijn verstoord. Wij zetten in op het herstarten van het gesprek, gebaseerd op wederzijds respect. Zoek je een gespreksleider? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

 

Velman Coaching en Interim management

06-54968827

www.ve-co.nl

Info@ve-co.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen