Stad in Bedrijf ZOMERBBQ, | Meld je hier aan!

Maandag 12 juli bij MBM

Hallo leden van Regio Netwerk Stad in Bedrijf,

Wij nodigen u van harte uit voor de ZomerBBQ van businessplatform Stad in Bedrijf op maandag 12 juli as op de mooie groene locatie bij MBM.

U bent welkom vanaf 16.30uur!
Na een openingswoord van Corinne Dikkerboom rond 16.30 uur, zullen we proosten op het eerste netwerk van dit jaar. Daarna volgt een presentatie. Eigenaren Kees van den Berg en Eric Molenberg zullen vertellen waar zij zich in het bedrijf MBM, mee bezig houden.

We zijn te gast bij MBM. De volledige naam is: MBM, onderneemt mee! en hebben vooral het “samen” hoog in het vaandel. Dat is ook de reden waarom zij diverse leden van ons netwerk  hebben ingezet om van deze bbq een succes van te maken. Partners deze dag zijn: Fortune coffee, HOKRA, Hangbelly BBQ, Verkoopcentrale Welp, familie Hagen, LooHorst landscaping, Gemeente Harderwijk, Gemeente Ermelo, Huur een Stretchtent en Sight Landscaping.

 Een vraag aan u!

We gaan voor deze avond met elkaar een super feel goodie bag maken. Ik zal het leuk vinden om van jullie flyers, folders, gadgets, frisbees, noem maar op in deze tas te kunnen doen. Ik heb deze feel goodie bag in samenwerking bedacht en ontwikkeld met HOKRA, lid van ons netwerk, gespecialiseerd in merkactivatie, marketing services en promotionele artikelen. Wil jij ook nog een idee of een gadget om weg te geven aan ons netwerk/relaties, bel dan snel met Tyno Koelewijn 06-53388786

 Zien we je weer?

Vooraf en na de sprekers heeft u gegarandeerd een gezellige ontmoeting met uw collega-ondernemers onder het genot van hapjes en drankjes en bent u op de locatie waar we samen van elkaar leren in informeren.

We staan de hele avond op een grasveld, dus bedenk op wel type schoenen je wilt staan.

U vindt MBM aan de Groene Zoomweg 49 te HarderwijkTot 12 juli!

Corinne

Aanmelden voor evenement


  • Vul hier de gast in die u eventueel meeneemt:

Dit formulier dient u, voor een zorgvuldige afhandeling van uw aanmelding, alle velden aangegeven met een * in te vullen.