Samen werken aan groei – Rabobank miniMasters

03 november 2019

In het najaar van 2019 start Rabobank Randmeren, in samenwerking met de lokale bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen, met de Rabo miniMasters om zo een bijdrage te leveren aan het versterken van de economie in de regio.

Om kennis en ervaring te bundelen heeft Rabobank Randmeren samen met de Coöperatie Fabriek de Rabo Ondernemers Academie in het leven geroepen. Bij de Rabo Ondernemers Academie worden leerprogramma’s aangeboden voor ondernemers. Deze leerprogramma’s bestaan uit meerdere sessies waarbij ondernemers samen kunnen werken aan hun kwaliteiten als ondernemer. Samen werken aan groei. Samen bereik je meer.

Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen gaan snel. Hoe houd jij je staande als MKB’er in de regio? Hoe word en blijf je als winkelgebied aantrekkelijk voor zowel consumenten als ondernemers? Daarom biedt Rabobank Randmeren de miniMaster Ondernemers en de miniMaster Winkelgebieden aan. De eerste sessies starten in november.

Klik op de knop voor extra informatie. In het menu of op de rechterzijde van de pagina waar je op uit komt kan je kiezen voor de gemeente waarin jij als ondernemer actief bent. Per gemeente staat precies beschreven welke miniMaster wordt aangeboden, het programma, de data en de kosten. Tevens heb je daar de mogelijkheid om je in te schrijven.