A1 Verhuur

Voor al uw materieel!

Flexibel en Servicegericht

Bij A1 Verhuur staan flexibiliteit en servicegerichtheid bovenaan. We denken altijd mee over de beste oplossing voor onze klanten, ongeacht wat ze willen hebben. Zo informeren we wat de klant precies nodig heeft, en adviseren hen bij de keuze voor het juiste materieel.

‘Ons volledige verhuur assortiment staat op de website, maar wij vinden het prettig om persoonlijk contact te onderhouden met de klant.’

Professionele machines

A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd moderne en professionele machines in huis. Alle machines die terugkeren van de verhuur gaan gelijk de werkplaats in voor onderhoud. Jaarlijks ondergaat het complete assortiment, van de kleinste apparaten tot de grootste machines, een keuring. Zo kunt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit.

Verhuur biedt het grote voordeel dat een bedrijf niet hoeft te investeren in eigen materieel. A1 Verhuur werkt met vaste lage prijzen en bedrijven kunnen op rekening huren. We zijn door de week geopend van zeven tot vijf en op zaterdag van acht tot twaalf. Klik hier voor de exacte openingstijden. De flexibele instelling betekend dat de klant ook buiten deze tijden altijd telefonisch een beroep kan doen op de mensen van A1 Verhuur.

Contact opnemen met A1 Verhuur?

Barneveld: 088-6040210
Ede: 088-6040220
Ermelo: 088-6040230
Nijkerk: 088-6040250
Zeewolde: 088-6040260