Alfa Accountants en Adviseurs

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit en landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in de accountancy en bedrijfsadvisering.

Meer dan een accountantskantoor

Heb je een fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames? En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor je administratie en inzicht in actuele cijfers met een digitale jaarrekening.

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en op de lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt on vak de moeite waard.

Interesse? Maak via onze website (link naar www.alfa.nl/harderwijk) een afspraak met Frits de Fluiter voor een kennismaking.

Contact opnemen met Alfa Accountants en Adviseurs?

Goede Reede 1
3845 MD Harderwijk
Tel 088 2531500
harderwijk@alfa.nl