Auto Palace Harderwijk

sinds 2010 dealer van Peugeot, Fiat en Hyundai voor Harderwijk en omstreken. We ontzorgen ten aanzien van aanschaf, onderhoud en reparatie met één aanspreekpunt voor de klant. Het is bij Auto Palace one stop shopping’.

Alle kennis in huis

Auto Palace is in 1950 opgericht als familiebedrijf en al bijna 70 jaar Peugeot dealer. Landelijk zijn er in totaal 19 dealerbedrijven. In 2010 is de vestiging Auto Palace Harderwijk geopend aan de Zuiderbreedte 6. We werken volgens de normen en maatstaven van de importeur en hebben alle kennis in huis van de merken Peugeot, Fiat en Hyundai.

De dienstverlening gaat verder dan verkoop en onderhoud van de auto. We kunnen ook bemiddelen en adviseren in financiering van het vervoermiddel en verzekeren van de auto. We proberen de klant te ontzorgen door te helpen bij alles wat met mobiliteit te maken heeft. Door totale dienstverlening onderscheiden we ons als specialist ten opzichte van het internet.

AutoPalace Lease

Een auto leasen is een slimme, weloverwogen keuze. Uw financiële bewegingsvrijheid blijft intact, doordat u zelf geen grote investering hoeft te doen. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw leaseauto(‘s), waardoor uw autokosten exact te budgetteren en overzichtelijk zijn.

Contact opnemen met Auto Palace?

Vestigingsmanager Martijn van den Berg

Adresgegevens

Auto Palace Harderwijk
Zuiderbreedte 6
3845 MC Harderwijk
Nederland