Sterk, herkenbaar en geliefd!

De tijd is aangebroken dat jouw marketingactiviteiten gaan zorgen voor een sterk, herkenbaar en geliefd merk. Resultaat? Meer óf betere klanten die goed bij je passen.

Misschien heeft je marketing tot nu toe amper wat opgeleverd of er is sprake van weinig tot geen marketingactiviteiten. Voor iedere onderneming is het vroeg of laat het moment om serieus aan de slag te gaan met marketing. En dat kan je maar beter goed doen.

Welke keuzes maak je uit al die marketingtools en -kanalen? En hoe zorg je dat je goede investeringen doet? Op hoop van zegen past niet bij je en je weet wat het resultaat is van met losse flodders schieten. Dat kost teveel tijd, energie en geld. Zonde! Gelukkig kan het anders.

Doelgerichte, dus resultaat

Dat het er allemaal mooi en strak uit ziet is leuk, maar uiteindelijk moet het simpelweg (ook) resultaat opleveren. Je wil jouw ideale klanten aanspreken en binden. Daar doe je het voor! Als je daar serieus en fanatiek mee aan de slag wil gaan, dan help ik je graag.

Aangenaam, Angela Timmer

Geboren en getogen in het Veluwse Putten. Vrouw van John. Moeder van Mees. Actief en passief sportfanaat in hart en nieren. Bourgondiër in het kwadraat.

En, marketeer met ruim 10 jaar ervaring op zak. Ik maak er een sport van om ondernemers te adviseren en te helpen met doelgerichte marketing wat zorgt voor resultaat. Voor minder doe ik het niet. Dat maakt mijn werk des te mooier.

Hoe kan ik jouw doelen behalen?

  • Marketingstrategie | Het bouwen of versterken van een mooi merk.
  • Arbeidsmarktcommunicatie | Vacatureteksten en online wervingscampagnes.
  • Copywriting | Websiteteksten, blogs, nieuwsbrieven, social media content etc.

Tijd voor een kennismaking

De hoogste tijd om volledig in de smaak te vallen bij jouw ideale klanten.

Benieuwd naar meer informatie over hoe jouw marketing voor resultaat zorgt? Of heb je een specifiek vraagstuk waar je graag over wil sparren?

Neem contact op met mij om een afspraak in te plannen. Een makkelijke eerste stap naar doelgerichte én effectieve marketing.

Bel of Whatsapp of stuur een e-mail.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken!

Telefoonnummer: 06 42 79 28 54
E-mailadres: info@blands.nl
Website: www.blands.nl