Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op het park zijn verschillende organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- en infrasector of zich daar nauw mee verbonden voelen.
In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Alle ruimte voor denken, delen, doen!

Het Bouw & Infra Park wil dé locatie in Nederland zijn waar kennis over de bouw en infra kan worden verzameld, gedeeld en in de praktijk worden gebracht. Het verhuren van bedrijfsruimte, het faciliteren van congressen, meetings en evenementen dragen elke dag bij aan dit doel. Het hele park is 27 hectare groot.

Een vergaderbreak Bij Fritz?

Even een vergaderbreak Bij Fritz? Wij hebben een duurzame samenwerking met onder meer SOS Events. Hierdoor kunnen wij vele vergaderbreaks met professionele begeleiding aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan teambuildingsactiviteiten als bruggen bouwen, schapendrijven, katapulten bouwen en schieten. Of ga met een iPad op pad op het Bouw & Infra Park of in de prachtige hanzestad Harderwijk. Een van de unieke activiteiten Bij Fritz is BIG STUFF! Onder begeleiding van een professional stapt u in de cabine van een echte graafmachine!

Contact opnemen met B&I?

Contactpersoon:Afdeling reserveringen
Website:https://www.bouwinfrapark.nl
E-mailadres:info@bouwinfrapark.nl
Telefoonnummer:0341 – 499000
Adres:Ceintuurbaan 2
Postcode + plaats:3847 LG Harderwijk