Broekhuis Carplus

Bedrijfswageninrichting

U wilt onbezorgd mobiel kunnen werken. Bij Broekhuis Carplus begrijpen we dat. We zijn expert in het inbouwen van bedrijfswageninrichting. We maken gebruik van twee merken die maatwerkoplossingen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichting. Te denken valt aan onder andere het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het tinten van ramen. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar niet alle inbouw vindt daar plaats. Sommige werkzaamheden kunnen ook op locatie worden verricht.

Praktisch en veilig

Broekhuis Carplus helpt u graag bij al u vraagstukken omtrent bedrijfswageninrichting of u nu een eenmansbedrijf heeft of verantwoordelijk bent voor een groot wagenpark; u wilt altijd dat uw bedrijfswagen zo efficiënt en praktisch mogelijk is ingericht. Wij zijn uniek in de markt met 3 inbouwcentra in Beverwijk, Harderwijk en Goor.

Broekhuis Carplus helpt u graag met het praktisch en veilig indelen van het interieur en exterieur. Ook helpen wij u ook graag met comfort en veiligheidsoplossingen.

Contact opnemen met Broekhuis Carplus?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur een vrijblijvende e-mail naar: verkoopcarplus@broekhuis.nl

Carplus Harderwijk

Einsteinstraat 2a | 3846 BH | Harderwijk

0341-438401 | 06-86857143 | broekhuis.nl