Welcom bij Bos

Bij veel bedrijven gaat ICT alle kanten op: er is veel mogelijk, er zijn veel leveranciers en oplossingen zijn vaak in de loop der jaren opgebouwd en bijgestuurd. Bij Welcom bij Bos en BTOnline brengen we daar structuur in aan: je krijgt één aanspreekpunt voor al je ICT-zaken. Onze kracht ligt in het snel schakelen en het kort houden van de lijnen. Je krijgt altijd direct een van onze specialisten aan de lijn. Het probleem of de vraag ligt dan waar het hoort en jij kunt je bezighouden met je eigen business.

BTOnline een nieuwe onderneming

Wellicht voor u een onbekend logo? Naast Welcom bij Bos is onze nieuwe onderneming BTOnline ontstaan. BTOnline is een enthousiast team van ICT en telecom specialisten met meer dan 20 jaar ervaring.

Met BTOnline willen we onderscheid creëren in de alsmaar groeiende, niet-transparante ICT markt.

ICT

Er is heel veel mogelijk als het om ICT gaat, en daar zit meteen de uitdaging: bij wie moet je aankloppen? Hoe weet je zeker dat wat je krijgt uit het enorme aanbod ook echt het beste is voor jouw bedrijf? Met BTOnline zit je goed: wij bieden je een totaaloplossing aan. Met één aanspreekpunt voor alle merken, diensten en apparatuur. BTOnline levert je de beste service én kan als jouw eigen provider optreden. Dat maakt jou en ons onafhankelijk in het kiezen en regelen van de beste ICT-oplossing voor je bedrijf.

Contact opnemen met Welcom bij Bos en BTOnline?

Benieuwd wat we voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons!