Hét schoonmaakbedrijf voor de regio Gelderland en Overijssel!

Wilt u de schoonmaak, de glasbewassing, het vloeronderhoud en/of de specialistische reiniging van uw bedrijf, kantoor of winkelruimte uitbesteden?

Wij zorgen voor uw schone (werk)omgeving!

En vindt u persoonlijk contact, waardering voor de medewerkers en kwaliteit net zo belangrijk als wij? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij zijn Carea facilitaire dienstverlening, een ervaren, allround schoonmaakbedrijf met vestigingen in Zutphen, Almelo en Harderwijk.

Wij zijn Carea en wij zorgen voor uw schone (werk)omgeving!

Leer ons kennen

Al veel bedrijven vertrouwen op ons. Dat heeft vast te maken met onze goede zorg voor onze fijne collega’s. Ervaren zij werkplezier, dan merkt onze opdrachtgever dat direct. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Onze medewerkers verzorgen met plezier de schoonmaak van uw kantoren, zorginstellingen, (para)medische praktijken, scholen, winkelruimtes en overheidsinstellingen. Daarbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen, we denken met u mee.

Of het nu gaat om schoonmaakwerk, glasbewassing of conciërgediensten, we leveren kwaliteit. Daar mag u op vertrouwen. Daarnaast verzorgen wij ook specialistische reiniging, zoals bijvoorbeeld vloeronderhoud, gevelreiniging, calamiteitenreiniging en zonnepanelenreiniging.

CONTACT OPNEMEN MET CAREA FACILITAIRE DIENSTVERLENING?

Suzanne Heijns, verkoop
suzanne@carea-online.nl
Tel: 06 – 18883065

Frank Kuhlkamp, algemeen directeur
frank@carea-online.nl
Tel: 06 – 51525716