De Bedrijfswagenadviseurs

Door onze onafhankelijke rol komen we snel tot besparingen in de kosten voor jouw wagenpark. Of dat nou één, vijf of tien auto’s zijn. We zijn gevestigd in California aan de Deventerweg, maar komen ook graag bij jouw bedrijf langs!

Leaseadvies

De stappen die we met jou doorlopen:

  1. Analyse kostenbesparingen ten aanzien van fiscale voordelen, kosten besparende leasevormen, optimale mix aan voertuigen en flexibele oplossingen.
  2. Wat ons betreft gaan we een stap verder dan het geven van advies, we bespreken de laatste details en zoeken gezamenlijk de juiste auto voor jouw bedrijf uit.
  3. Na een uitgebreid prijsvergelijk tussen de vele leasemaatschappijen waar wij tussenpersoon voor zijn gaan we graag over tot bestelling bij de gewenste dealer.
  4. We bewaken de planning van bestelling tot aflevering. Het contact met financiering- of leasemaatschappij en de regionale dealer.
  5. Het is onze zorg is om gezamenlijk de juiste configuratie te bestellen, dat de levering tijdig is en dat de auto voor jouw bedrijf volledig gebruiksklaar geleverd wordt.

Het kost je niets maar levert je wel de best mogelijk deal op!

Gratis leaseadvies voor leden Stad in Bedrijf, zzp, mkb en lokale ondernemers

Bij De bedrijfswagenadviseurs kun je iedere bedrijfswagen leasen. Wij bieden alle leasevormen aan en bepalen met jou wat het meest passend is. Door onze samenwerking met de beste leasemaatschappijen en dealerbedrijven krijg je altijd het beste leasecontract. Wij richten onze dienstverlening op ZZP en middelgrote MKB bedrijven. Wij komen graag met lokale ondernemers in contact:

Contact opnemen met De Bedrijfswagenadviseurs?

 

Koen Versteeg en Michel van de Scheur

advies@debedrijfswagenadviseurs.nl

0341-741401

06 211 028 38

Deventerweg 2a, 3843 GD Harderwijk

Bekijk de website